|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Kάγκελα για το 1200
Έχω το R1200GS '04 και δεν έχω μεριμνήσει ακόμα για να βάλω προστατευτικά κάγκελα (ενημερωτικά και προς υπεράσπισή μου, την μηχανή την αγόρασα μεταχειρισμένη το καλοκαίρι που μας πέρασε). Υπάρχει κανένας εθελοντής να με ενημερώσει και εμένα του νέου, για το τι κάγκελα να βάλω. Θα ήθελα να βάλω κάτι που να προστατεύει και τα πλαστικά, ψηλά, όπως φοράει το adventure.
περιμένω εν αγωνίως τις πολύτιμες πληροφορίες σας. Ερώτηση: ξέρει κανείς αν τα προστετευτικά της touratech (αυτά μου αρέσουν κάπως) δέχονται συμπλήρωμα προς τα επάνω? |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Kάγκελα για το 1200
|
|
|||
|
|||
Αν δεν βρώ κάτι καλύτερο (απο αισθητικής μεριάς, γιατί ποιοτικά μάλλον πρέπει να είναι) εκει με βλέπω να καταλήγω...
Το φέρινγκ με την βάση απο το adventure χρειάστηκε να το πατεντάρεις για να κάτσει?? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Επισης να σου πω οτι τα πανω καγκελα ταιριαζουν, αλλα με καποιο ζορι και στα κατω καγκελα αν ειναι της BMW. Το καλυτερο βεβαια ειναι να ειναι και τα πανω και τα κατω Hepco. |
|
|||
|
|||
Τα Hepco σε ενδεχόμενο μιας απλής πτώσης υπάρχει περίπτωση να αρπάξουν? το υλικό απο το οποίο είναι φτιαγμένα είναι ανθεκτικό?
Είμαι διατεθειμένος να δόσω κάποια ευρόπουλα παραπάνω, για να κάνω μια αγορά που δεν θα το μετανιώσω αύριο μεθαύριο. Μην ξεχνάμε οτι μιλάμε για μια μπέμπα |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Φίλε από όσα κάγκελα κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή για GS 1200 τα μόνα που παίρνουν και επάνω προστατευτικό είναι α/ τα Hepco Becker που κοστίζουν περίπου 180 Ε τα κάτω και 160 Ε τα επάνω http://www.moto-accessories.gr/Greek/ProductList.asp?CatID=492&CatPosition=396 b/ τα κάγκελα της Μakan που αναφέρεις αλλά με κάπως μεγαλύτερο κόστος αν θυμάμαι, αλλά ψάχτο http://www.makan.gr/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=1&category_id=23&page=shop.browse&limit=20&limitstart=20&lang=el Τα κάγκελα της μαμάς είναι απαράδεκτα ακριβά και δεν καλύπτουν το πλαινό μέρος του κινητήρα. Επίσης δεν παίρνουν επάνω κομμάτι και δεν υπάρχει λόγος να κάνεις τροποποιήσεις. Εχω βάλει τα Hepco Becker που είναι πολύ καλά. Αν έχεις και πλαινά προστατευτικά κυλίνδρων άπλά θα έρθουν πιό κοντά και με μικρότερες ανοχές. Σε ενδεχόμενη πτώση ή χτύπημα ασφαλώς και θα ‘πάρουν‘ εξάλλου έχουν ένα πολύ μικρό περιθώριο στο σημείο που ενώνονται για να απορροφήσουν το χτύπημα. Δε στο εύχομαι, αλλά σε διαβεβαιώ μετά από πτώση, το λιγότερο που θα σε νοιάξει είναι αν ‘πήραν‘ τα κάγκελα. Ασε που τα σίδερα ξαναφτιάχνουν ή αντικαθίστανται Αν βάλεις τη ζελατίνα του GSA, που μπαίνει μια χαρά δίχως μετατροπές, θα χρειαστείς και τα επιπλέον στηρίγματα που εχει το ADV. Kαλούς δρόμους |
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ για τα σχόλιά σας, νομίζω τελικά οτι η πιο ολοκληρωμένη και προσιτή λύση είναι αυτή που όλοι αναφέρετε... Hepco Becker. Μάλλον θα κατευθυνθώ και εγώ προς αυτή την κατέυθυνση.
Πρίν απο κανένα μήνα περίπου στον Τρικαλιώτη στην Θεσ/νίκη, συντάντισα τύπο με ένα GS '07 ψιλοτουμπανο και φορούσε κάτι πανέμορφα κατ'εμαι, κάγκελα και αν θυμάμαι κλά μου είπε οτι είναι μάρκας Bering Μου είχε πει μάλιστα οτι του στοιχίσανε γύρο στα 500€... έχει ακούσει κανένας τίποτα για κάγκελα bering?? Η αλήθεια είναι οτι με το internet έχω, αν όχι άριστες, θα έλεγα πολύ καλές σχέσεις και όσο και αν έψαξα, σε ελληνικά και ξένα site δεν βρήκα κάτι. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Εμενα παλι δυο φιλοι μου, (δεν γνωριζονται μεταξυ τους) ιδιοκτητες GS, μου συστησαν να μην βαλω καγκελα, διοτι οπως ειπαν τα καγκελα πιανουν πανω στο μοτερ και σε περιπτωση πτωσης ειναι προτιμοτερο ν' αλαξεις τα προστατευτικα των κυλινδρων τα οποια δεν εινα ακριβα παρα να παρει ολο το ζορι του χτυπηματος το μοτερ λογω του οτι πανω του ειναι στερεωμενα τα καγκελα. Απ' την αλλη βλεπω εδω οτι οι περισσοτεροι εχουν τετοια καγκελα και τελικα εχω μπερδευτει....
Ειναι τελικα χρησιμα ή μηπως απλα ειναι της μοδας? |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Aνταλλακτικα για R-1200 GS | george81 | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 31 | 30-11-2012 22:57 |
Ζάντες για gs 1200 | mlock | Ζήτηση | 6 | 06-10-2009 01:36 |
ΠΛΑΙΝΕς για 1200 adv. | johntsip | Ζήτηση | 6 | 18-08-2009 17:00 |
Tips για 1200 GS | KostasGS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 19 | 05-07-2009 11:32 |
Βαση για Gps για BMW 1200 RT | georgekostas | Πλοήγηση - Hardware και Software | 2 | 26-05-2009 12:47 |