|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΧΙΟ
Καλησπέρα
Είμαι ο Αντώνης μένω μόνιμα στην Χίο, το νησί της μαστίχας .Όποιος η όποια ομάδα θέλει να μας επισκεφτεί ειδικά το καλοκαίρι είμαι στην διάθεση του.Ενα θα σας πω έχει πολλά ωραία ταβερνάκια και φοβερό ούζο. Όσοι πιστοί προσέλθετε. Σας περιμένω. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΧΙΟ
Απόσπασμα:
Καλώς ήρθες στην όμορφη και μεγάλη παρέα μας. Η Χίος είναι αγαπημένο μας νησί, και από τα πιο όμορφα. Ο παππούς μου έφτιαχνε την μαστίχα στην Χίο και την πωλούσε στην Μυτιλίνη. Είσαι κι εσύ ευπρόσδεκτος εδώ κάτω σε μας, και θα χαρούμε να σε έχουμε παρέα μαζί μας, σε μια από τις βόλτες μας στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό. Καλώς ήρθες! |
|
|||
|
|||
Καλώς ήρθες Αντώνη από την όμορφη Χίο καλά να περνάς εδώ μαζί μας . |
|
|||
|
|||
Αντώνη, σε ευχαριστούμε πολύ γιά την πρόσκληση, κ θα προσπαθήσουμε να σας επισκεφτούμε κάποια στιγμή, καλοκαιράκι βέβαια...
Jefe |
|
|||
|
|||
Αντώνη, καλοσώρισες στην όμορφη μας παρέα, καλά χλμ και πάντα όρθιος...!!!!
Μην τάζεις τέτοια πράγματα, γιατί δεν αργεί πολύ η παρέα, να φορτωθεί σε κανένα καράβι, και να μας δεις "σούμποτοι" εκεί...!!!! Ασε που άμα πλακώσουν τα βαριά πιρούνια, του GS-FORUM, βλέπω τους υπόλοιπους πελάτες σου, να μένουν νηστικοί!!! Να είσαι πάντα καλά και ευχαριστούμε για την πρόσκληση!!!!... |
|
|||
|
|||
Καλωσόρισες Αντώνη! Καλά και όρθια χλμ. Να είσαι σίγουρος πως κάποια στιγμή θα ‘Μπουκάρουμε’…
|
|
|||
|
|||
Καλως τον κοντοχωριανο.
Μαστιχα και μανταρινακι θε'ι'κο. Καλα ποσταρισματα φιλε μου. Υ.Γ Το τρεις πενηντα,90 και δεκα επειδη εισαι καλος ναυτης,το ξερεις? |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Δεν έχω πάει ρτην Χίο!
|
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑ | gsar | Καλώς ήλθατε | 22 | 10-06-2010 16:21 |
ΜΑΘΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΑ ΤΡΑΥΜΑΤΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΑ | pirate | Διάφορα | 7 | 12-03-2010 01:52 |
ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ | katsab | Καλώς ήλθατε | 17 | 14-01-2010 12:47 |
ΚΑΛΩΣ ΜΕ ΒΡΗΚΑΤΕ...ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ!! | Manos23 | Καλώς ήλθατε | 14 | 10-04-2009 16:24 |
ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ | SenseiG | Καλώς ήλθατε | 18 | 13-01-2009 17:42 |