|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Θα πάρει πτυχίο ;;;;;;;;;;;
Σε εξετάσεις Φυσικής σε κάποιο πανεπιστήμιο ο καθηγητής εξέταζε τους φοιτητές του προφορικά και έναν έναν...
Περνάει ο πρώτος, του λέει ο καθηγητής: - Eίσαι σε ένα τρένο που κινείται με σταθερή ταχύτητα 80 km/h και κάθεσαι δίπλα στο παράθυρο. Ξαφνικά ζεσταίνεσαι. Τι κάνεις τότε; Ο φοιτητής απαντάει: - Ανοίγω το παράθυρο. Οπότε του λέει ο καθηγητής: - Ποια η αντίσταση του αέρα που αναπτύσσεται μετά το άνοιγμα του παραθύρου, ποια η μεταβολή της τριβής μεταξύ τρένου και γραμμών και τέλος ποια η νέα ταχύτητα του τρένου; O κακόμοιρος ο φοιτητής μην ξέροντας να απαντήσει κόβεται. Αυτό συνεχίζεται με όλους τους φοιτητές ώσπου μπαίνει ο τελευταίος, ο οποίος είναι στο τελευταίο έτος. Του λέει ο καθηγητής: - Είσαι σε ένα τρένο που κινείται με σταθερή ταχύτητα 80 km/h και κάθεσαι δίπλα στο παράθυρο. Ξαφνικά ζεσταίνεσαι. Τι κάνεις τότε; - Βγάζω το σακάκι μου, λέει ο φοιτητής. Ο καθηγητής του λέει: - Ζεσταίνεσαι πολύ! - Ε τότε βγάζω και τη μπλούζα μου. - Ζεσταίνεσαι πάρα πολύ! - Ε, βγάζω και το παντελόνι μου αν ζεσταίνομαι τόσο πολύ. - Μα μιλάμε καίγεσαι! - Ε, τότε βγάζω και το σώβρακό μου, τι να κάνουμε. - Ωραία... μέσα στο ίδιο βαγόνι είναι κι ένας αράπακλας που θέλει να σε γ@@@@@ ... Ακόμα θες να γδυθείς; - Κοιτάξτε κύριε καθηγητά εγώ προσπαθώ να πάρω πτυχίο εδώ και πόσα χρόνια και συνέχεια με κόβετε. Και ΟΛΟ το τρένο να είναι γεμάτο με αράπηδες που θέλουν να με γ@μ@σουν, εγώ το παράθυρο ΔΕΝ το ανοίγω!! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Θα πάρει πτυχίο ;;;;;;;;;;;
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Θα πάρει πτυχίο ;;;;;;;;;;;
|