|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Κρατος-νευρα-ασφαλεια
καπου εχασα την αδεια της μηχανης.
Ρωταω λοιπον τι πρεπει να κανω και μου λενε 1,πας στην ασφαλεια να το δηλωσεις 2,παιρνεις χαρτι 3,το πας στο υπουργειο 4,κανεις αιτηση 5,παραλαμβανεις Ακολουθησα αυτα τα βηματα και δειτε τι εγινε. Κανω την δηλωση στη ασφαλαεια. Παιρνω το χαρτι.Παω στο υπουργειο και εκει μου λενε να συπληρωσω την αιτηση και οτι δεν θελουν τιποτα απο την ασφαλεια αφου ετσι και αλλιως οι υπηρεσιες δεν ειναι on line. Φτιαχνω την αιτηση την δινω και ετοιμαζω να δωσω ταυτοτητα. Μου λεει ο τυπος δεν την χρειαζομαι. Σκεφτομαι οτι θα την δουνε οταν θα παω να παραλαβω. Εχθες λοιπον παω με τον Cristian(k1200r-carbon απο τους καφεδες)για να παραλαβω την νεα αδεια. Με ρωταει ο ιδιος ο τυπος ονομα και ποτε εκανα την αιτηση. Του λεω. Του λεω και ονομα και επιθετο. Τωρα ξεκιναει το τραγικο. 1,χωρις να δει την ταυτοτητα παλι μου δινει την αδεια. Ουτε ΕΝΑΝ ελεγχο. 2, μου δινουν μια κολα Α4 με τα στοιχεια μου και την υπογραφη/σφραγιδα του υπουργειου. επαθα κοκομπλοκο και ο αλλος διπλα μου ειχε λυθει στα γελια |
|
|||
|
|||
Απάντηση: κρατος-νευρα-αφαλεια
το μου την δινει παει στο γεγονος οτι υποτιθεται η αδεια ειναι ενα ####χαρτο το οποιο αξιζει οσο το οχημα......και δινετε ετσι χωρις κανεναν ελεγχο
|
|
|||
|
|||
Τους έχει τελειώσει εν' τω μεταξύ το πράσινο 3πτυχο και δίνουν φωτοτυπία Α4... όπερ σημαίνει ότι με καλό εκτυπωτή έγχρωμο, έχεις 3-4 άδειες για κάθε όχημα... μπουρ@έλο δηλαδή...!!!
Ανύπαρκτο κράτος σε όλα τα επίπεδα... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Παλαιόθεν! Απλά τώρα τους τελείωσε και το κ.λόχαρτο... |
|
|||
|
|||
και να ρωτησω τους σοφους του φορουμ.Εαν θες να περασεις τα συνορα τι κανεις?
|
|
|||
|
|||
Καλα βρε αχαριστοι...πρωτα κραζατε για την γραφειοκρατια και τωρα που ολα εγιναν μπαμ μπαμ παλι γκρινια? Ελεος πια
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τα περνάς. Χωρίς να είμαι σοφός... |
|
|||
|
|||
Αλλο τωρα τι θα γινει μετα το περασμα
|
|
|||
|
|||
Μα τί να γίνει? Κάτι δεν πιάνω...??? |
|
|||
|
|||
θα το δεχτουν οι απεναντι? Εδω μεχρι ταυτοτητα του fbi μπορεις να κανεις ποσο μαλλον μια απλη Α4 με μια απλη σφραγιδα....Γραμμενη και στα Ελληνικα μονο
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Έλληνες γονείς δίνουν τα παιδιά τους λόγω ανέχειας | ckk | Ελλάδα | 14 | 23-11-2011 20:39 |
Συνελήφθη Γιατρός του ΙΚΑ στο Ηράκλειο Κρήτης | napgeo | Επικαιρότητα | 20 | 11-08-2011 21:28 |
Εντοπίστηκαν «πειραγμένες» αντλίες σε βενζινάδικο της Πειραιώς | MARK | Επικαιρότητα | 6 | 09-05-2011 23:14 |
Γιατί τα παιδιά χρειάζονται γονείς ! | Carduelis | Ανέκδοτα | 11 | 07-02-2010 01:04 |
Μοναδικό (πανευραπαϊκά) “Ενεργειακό Σπίτι” στο Ηράκλειο.. | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ελλάδα | 3 | 17-12-2009 11:39 |