|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Αυτοκτονησε 20χρονη ανεργη...
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αυτοκτονησε 20χρονη ανεργη...
Ποιος το περίμενε ότι θα βλέπουμε τέτοια τραγικά περιστατικά στην Ελλάδα... κρίμα...
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
ξεχασα να βαλω και το 2ο λινκ...δλδ της 2ης αυτοκτονιας σημερα...
Newsbeast.gr | ΚΟΙΝΩΝΙΑ : Βουτιά θανάτου από τον 6ο όροφο έκανε νεαρή στο Παγκράτι μεχρι στιγμης δεν εχω δει προσωπικα τιποτα στα δελτια ειδησεων για καμια απο τις 2 περιπτωσεις... |
|
|||
|
|||
Σιγά να μην δεις...
|
|
|||
|
|||
Και σιωπηλά αισίως φτάσαμε τους 1.500.000 άνεργους, πολίτες τρίτης και τέταρτης κατηγορίας, προερχόμενοι από τον εύκολο στόχο, τον ιδιωτικό τομέα...
|
|
|||
|
|||
Για πρόσθεσε ελεύθερους επαγγελματίες, μηχανικούς δικηγόρους κλπ κατηγορίες που δεν αποτυπώνονται.....
|
|
|||
|
|||
Πλεον δεν μπορουμε να μιλαμε για αυτοκτονιες...αλλα για δολοφονιες...!!!
|
|
|||
|
|||
Αντι να αντιδρουμε...αυτοκτονουμε...αντι να πανε στο δι@ολο αυτοι που μας αναγκαζουν να αυτοκτονουμε,σκυβουμε το κεφαλι και....
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αλλά για την μια, έχω τις αμφιβολίες μου.Που λέει οτι αυτοκτόνησε από την ανεργία;;;Και μάλιστα ποτε πρόλαβε να απογοητευτεί τόσο που αναγκάστηκε να αυτοπυρποληθεί;;;; Η κοπελιά μέχρι τα 18 σπούδαζε και μετά λογικά θα μπήκε σε κάποιο ΤΕΙ.Έστω και για νυχοκόπτρια να πήγε, κάτι θα σπούδαζε. Για αυτό σας λέω ρε παιδιά. Μην μασάτε με <<κατασκευασμένες>> ειδήσεις. Απόσπασμα:
|
|
|