|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Ο πρώτος καφές της σαιζόν στο Sailing bar, την Τετάρτη, 15/9/10!!!
Καλωσορίζουμε το Φθινόπωρο και τη νέα μοτοσυκλετιστική σαιζόν με ένα special καφέ στο στην Μαρίνα Αλίμου! Στο γνωστό από το καλοκαίρι με την δυνατή μουσική και τις όμορφες παρουσίες! Την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου, στις 20:30!!! Σας περιμένουμε να πούμε πώς περάσαμε στις διακοπές μας και μαζί να σχεδιάσουμε νέα ταξίδια για ενδιαφέροντες προορισμούς!!! . Καλό Φθινόπωρο!!! .
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ο πρώτος καφές της σαιζόν στο Sailing bar, την Τετάρτη, 15/9/10!!!
Μεεεεεεεεεσσσσαααααααα!!!!!!!!!!!!!!!
Μονός καθ' όπως δείχνουν τα πράγματα..... καλή αρχή να έχουμε Μήτσο... Καλό Φθινόπωρο.... Καλό Χειμώνα.... και Καλά μας και Όρθια ταξίδια... με πολλά πολλά χιλιόμετρα!!!! Σας περιμένουμε όλους εκει!!! |
|
|||
|
|||
ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΥΠΛΟΣ
|
|
|||
|
|||
Μου λείψατε όλοι, και εγώ μέσα Καλό φθινόπωρο να έχουμε
|
|
|||
|
|||
Καταρχήν να ξεκινήσω μέεεεεεεεεσα ο Πρετεντέρης,σιγά μην ήταν έξω.....Και για να πάει καλά η χρονιά εγώ δεν ξέρω θα δούμε θα προσπαθήσω κ.τ.λ. ........Με το καλό.........
|
|
|||
|
|||
Είμασταν σίγουροι ότι θα βάλεις τα δυνατά σου Γιαννάκη..... Πιστεύω αυτή τη φορά να τα καταφέρεις...
|
|
|||
|
|||
μεσσσσσσσσσσσσσσσααααααααααα???/?///
|
|
|||
|
|||
Μπορούν να έρθουν όλα τα μέλη..
Μήπως υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός μελών..???? |
|
|||
|
|||
Να έχεις απλώς κατά νου το parking του Sailing Bar... έχει ειδικό χώρο για τα BMW... Μπρος-μπρος μόστρα... να φαίνονται... τα υπόλοιπα πάνε στο βάθος... ανακατεμένα...
Last edited by CPretenteriS; 09-09-2010 at 21:53. |
|
|||
|
|||
99,999% μ......ESA!
|
Tags |
alimos, bar, αλίμου, μαρίνα, kitchen bar, sailing bar |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ο τελευταίος καφές του καλοκαιριού στο Sailing bar την Τετάρτη 28/7/10!!! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 93 | 01-08-2010 05:22 |
Καφεδάκι στo Sailing bar στον Άλιμο, την Τετάρτη 21/7/10!!! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 106 | 29-07-2010 12:30 |
Χριστουγεννιάτικος καφές την Τετάρτη 23/12/09!!! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 41 | 06-01-2010 13:17 |
Πρώτος καφές της νέας σαιζόν 2009-2010! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 48 | 17-09-2009 04:08 |
Πρώτος καφές της νέας σαιζόν 2009-2010 και για τους Θεσσαλονικείς και όχι μόνο!!!! | LEADER | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 22 | 16-09-2009 20:25 |