|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Στη Slovakia για Halusky και περιηγηση στα ορη Τatra!
H Σλοβακια τυνχανει σημαντικης εκτιμησης απο το ελαχιστο που εχω δει και ισως το καλοκαιρι να ταξιδεψουμε προς τα εκει [θα το ξερουμε τον Ιουνιο].
Τα αξιοθεατα πολλα καθως περιλαμβανει αρκετες πολεις που βρισκονται στον καταλογο της Unesco και οχι μονο. -Οποιος εχει παει προς τα εκει και γνωριζει οποιαδηποτε πληροφορια,κυριως σε οτι εχει να κανει με κοστος [διαμονη,καυσιμα κλπ]θα ηταν ευκολια. -Βαζω καποιες φωτο για να σας βαλω στο κλιμα. Halusky[παραδοσιακο φαγητο ζυμαρικα με προβειο γαλα και μπεικον] Βardejov Στο βαθος ξενοδοχειο με 33euro το δικλινο στην περιοχη του Svolen. O xαρτης Κόσιτσε, Σλοβακία προς i many, Σλοβακία - Χάρτες Google Αρκετα για να ψηθει κανεις... |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Στη Slovakia για Halusky και περιηγηση στα ορη Τatra!
Πέρασα τον Αυγουστο από εκει,
πανεμορφα τοπια, τα Τατρα φανταστικά... Μια ταξιδιωτικη αναφορα εδώ σελιδα 15 16 17 είναι Σλοβακία, βουνά Τατρα, πέρασμα Πολωνία. Νομισμα Σλοβακίας ευρώ, τιμές 20-40% κατω απο Ελλάδα, τοτε που πηγα, τωρα πιθανον να μικρυνε το ανοιγμα στη νοτιοανατολικη Σλοβακία θελει λιγο προσοχη στα χωρια,πολλοί τσιγγανοι |
|
|||
|
|||
Βαγγελη ενδιαφερον, με λιγο Κρακοβια.(περιοχη)
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Ειναι στο προγραμμα μαζι με Ζakopane και την περιοχη των συνορων με Πολονια οπου τα διασχιζεις με σχεδίες!
|
|
|||
|
|||
Με πολλά αν έχω πολύ ενδιαφέρον, βλέπομε τα αν και το συζητάμε.
|
|
|||
|
|||
λες να βρεθω απο εκει...?
μου αρεσουν αυτα που βλεπω και δεν ειναι μακρυα απο τα βαλκανια, που σχεδιαζω... εσυ σχεδιαζεις Αυγουστο Βαγγελη? εγω μπορω 18 ιουνιου... μαλλον μονος μου θα παω, οπου παω |
|
|||
|
|||
Με πολυ χαρα Γιαννη μου να δουμε ολες τις εκδοχες.
|
|
|||
|
|||
Χρηστο ακομα δεν ξερω ποτε θα ειναι η αδεια αλλα μαλλον τελος Ιουλιου.
|
|
|||
|
|||
|
|
|