|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
bmw or aftermarket??
θελω να που πειτε και εσεις την γνωμη σας,τι ειναι καλυτερο να επιλεγουμε τα προιοντα της bmw η τα προιοντα αλλων εταιρειων.
θελω να βαλω μπαρες προστασιας κινητηρα,και προστατευτικα κυλινδροκεφαλης.απο θεμα κοστους π.χ της touratech η της hepco&becker. ειναι πιο φθηνα απο της bmw, τι να κανω?θα ειμαι ευχαριστημενος απο την ποιοτητα υλικων της τουρατεκ η της χεπκο,η μηπως το μετανιωσω που δεν εβαλα της bmw.. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: bmw or aftermarket??
Μια χαρά είναι.Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα,να μην σου πώ οτι τα hepco και τα toutatech είναι καλύτερα
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
φιλαράκι οι εποχες ειναι δυσκολες.....καλό ειναι να κάνουμε εξυπνες αγορες.....και εγω για τις συγκερκιμενες 2 μαρκες δεν εχω ακουσει ασχημα |
|
|||
|
|||
οι συγκεκριμένες εταιρίες είναι εγγύηση
η touratech είναι και "κολλητές" με την BMW (έχουν μηχανές πριν κυκλοφορήσουν κλπ.) είναι σαν "επίσημος συμπληρωτής" |
|
|||
|
|||
Γενικώς πάντως... τα μαμά είθισται να είναι ένα κλικ πιο πάνω... χωρίς αυτό να ακυρώνει τα ΟΕΜ.
|
|
|||
|
|||
No. Διαφωνώ.
Είναι per case αυτό. |
|
|||
|
|||
Νίκο... είπα γενικώς... είπα είθισται... και είπα... δεν ακυρώνουμε τα after market!
Στις βαλίτσες ας πούμε... με τα δικά μου κριτήρια οι BMW είναι κορυφαίες από αντοχή, ποιότητα υλικών (την έχω κάνει crash test), design... και απαράδεκτες από πλευράς χώρου (ιδίως το top case)!! |
|
|||
|
|||
απαπαπα
ποιές οι vario; με την καμία μάλλον πρέπει να δοκιμάσεις άλλες να δεις τη διαφορά |
|
|||
|
|||
Περί ορέξεως... κολοκυθόπιτα...
|
|
|||
|
|||
Sure, πάντως δεν μιλάω για γούστο εδώ.
Ψάξε λίγο. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ζητώ σωλήνες εξάτμισης R1200GS (aftermarket) | jmar | Ζήτηση | 16 | 13-03-2010 17:49 |
Aftermarket αξεσουάρ κόστος και απόδοση | soter3gm | Τεχνικά θέματα διάφορα | 28 | 21-09-2009 10:10 |