|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Ανδρόγυνο
#
Ανδρόγυνο κάθεται στον καναπέ... Ο άνδρας ρωτά τη σύζυγο: - Πάω στοίχημα πως δεν μπορείς να μου πεις μια φράση που να με κάνει ταυτόχρονα ευτυχισμένο και δυστυχισμένο! Και η γυναίκα: - Την έχεις μεγαλύτερη από τον υδραυλικό... Γυναίκα μπαίνει σε φαρμακείο και ζητάει δηλητήριο - 'Κυρία μου, τι το θέλετε το αρσενικό...;;;' ρωτάει ο φαρμακοποιός. - 'Να σκοτώσω τον άνδρα μου.' - 'Μα τι λέτε κυρία μου ? Δεν μπορώ να σας πουλήσω αρσενικό για να σκοτώσετε έναν άνθρωπο,' Τότε η κυρία βγάζει από την τσάντα της μια φωτογραφία όπου ο άνδρας της έχει την γυναίκα του φαρμακοποιού στα τέσσερα. Ο φαρμακοποιός παίρνει την φωτογραφία στα χέρια του, την κοιτά και απαντά... - 'Τώρα μάλιστα. Δεν μου είπατε ότι έχετε συνταγή!!!' Μετά την ερωτική πράξη, ο σύζυγος ρωτάει την γυναίκα του: - 'Σ` άρεσε αγάπη μου;' Εκείνη του απαντάει: - 'Σαν ταινία του Αγγελόπουλου ήταν.' Δηλαδή ξαναρωτά εκείνος: - 'Εννοείς ότι είχε μεγάλη διάρκεια και πάω για χρυσό φοίνικα;' - 'Όχι' του λέει, 'εννοώ ότι δεν κατάλαβα τίποτα |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ανδρόγυνο
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
χα χα χα χα χα!!!
αχ αχ αχ αχ αχ!!! |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ανάρτηση αλλάγή λόγω διαρροής | griv_gs | Τεχνικά θέματα διάφορα | 11 | 30-12-2011 17:06 |
Ο καρδιολόγος | triman | Ανέκδοτα | 19 | 18-01-2011 12:17 |
Ο καρδιολόγος | wolferin | Ανέκδοτα | 15 | 01-09-2009 11:33 |
25 λόγοι | Alext | Χιούμορ | 4 | 29-06-2009 16:40 |
To αντρόγυνο | wolferin | Ανέκδοτα | 3 | 15-05-2009 17:38 |