|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ΚΡΑΝΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΟΥΣΤΑ!.....shoei hornet ds
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ
ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ????ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ???? SHOEI HORNET DS - motoin.de |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΚΡΑΝΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΟΥΣΤΑ!.....shoei hornet ds
Ειναι το καλυτερο στην κατηγορια εντουροκρανη με ζελατινα
|
|
|||
|
|||
Συμφωνώ! Ρίξε μια ματιά στο Τζωρτζόπουλο, αυτός τα φέρνει. Πάρε μια ιδέα και από Μιχαλακοπούλου (Δίκυκλο κλπ) και βέβαια στη γνωστή αποθήκη της Ηλιούπολης Από E-bay σίγουρα θα βρεις καλή τιμή, αλλά θα περιμένεις.
|
|
|||
|
|||
Δες e-bay.co.uk
|
|
|||
|
|||
Αυτοκίνητα - Car.gr για δες εδω
|
|
|||
|
|||
Φιλε, το συγκεκριμενο κρανος το εχω σχεδον δυο χρονια..
Σε ταξιδια (που, πρακτικα, χρησιμοποειται) ειναι SUPER! (Δεν ειναι τυχαιο οτι ειναι το μονο κρανος στην κατηγορια του που ειναι δοκιμασμενο σε αεροδυναμικη σηραγγα.. Βεβαια, αν γυρισεις το κεφαλι με 180 χλμ/ωρα, μην περιμενεις οτι δεν θα συμβει τπτ!! ) Κατα τα αλλα, πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης, αφαιρουμενο ολο το εσωτερικο και πολυ καλη μεριμνα για.. "διοπτροφορους", πασης φυσεως! ) |
|
|||
|
|||
Το ΚΑΛΥΤΕΡΟ κράνος που έχω φορέσει, και πίστεψε με, έχω φορέσει αρκετά και ακριβά... Εγώ το πήρα από fc-moto
|
|
|||
|
|||
Υπαρχει διαφορα απο το Arai Tour-X 3 ?
Επειδη στα λεφτα ειναι περιπου τα ιδια , εχει καποιος δοκιμασει και τα δυο να μας πει εντυπωσεις ??? και τα δυο ειναι απο Fiberglas .. αλλα μετα !!!! τι διαφορες εχουν ??? και μενα μου αρεσει το shoei. πια τα θετικα τους και πια τα αρνητικα τους ??? κανουν και για touring ή μονο για χωμα ??? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Η βασική τους διάφορα είναι ότι το SHOEI είναι καλύτερο στην αεροδυναμική επίσης το SHOEI έχει προσθαφαιρούμενο μεγάλο υποσιάγωνο, χρήσιμο για χειμερινή χρήση στην άσφαλτο (σε χωμάτινη χρήση το υποσιάγωνο δεν χρειάζεται γιατί ζεσταίνεσαι με την κίνηση του σώματος) κατά τα αλλά είναι τα ιδία κράνη σε γενικές γραμμές το αισθητικό είναι υποκειμενικό αυτό που με ξενερώνει στο ARAI είναι ότι είναι αδικαιολόγητα πιο ακριβό από το SHOEI την στιγμή που είναι σχεδόν τα ιδία, με το SHOEI να υπερτερεί και σε κάποια σημεία (και φέτος έχει κλείσει λίγο η ψαλίδα στην τιμή, το 2011 ο Τζωρτζοπουλος ακρίβυνε το SHOEI hornet ds περίπου 10%. Πριν 2 χρόνια που το πηρά εγώ η διάφορα τιμής μεταξύ τους ήταν ακόμα μεγαλύτερη) Όσο για την χρήση τους που ρωτάς, τα εντουροκρανη με ζελατίνα είναι μικτης χρήσης με πιο πολύ έμφαση στην χωμάτινη χρήση. Στην άσφαλτο και στην εθνική μην περιμένεις επιδόσεις full face κράνους. Αν όμως βγάλεις το αφαιρούμενο γείσο σε ασφαλτινη χρήση η συμπεριφορά του βελτιώνεται πολύ. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
για προσεχτε το λίγο....ποιός δίνει κράνος και την ενδοεπικοινωνία μαζί ? |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
shoei-AGV-HJC | varaderiadis | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 7 | 08-10-2010 23:18 |
Επιλογη κρανους SHOEI | taksidiotis | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 13 | 19-04-2010 06:03 |
shoei hornet ds | emmanouil | Κράνη | 2 | 17-04-2010 20:01 |
R1200GS ή Hornet | giannis_hornet | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 4 | 24-11-2009 12:37 |
HONDA HORNET 600 | manousos | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 4 | 18-11-2009 21:20 |