|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ΤΟ ΤΑΧΥΤΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ !!!!!!!!!
Ρωτά η δασκάλα τα παιδιά :
-Για πείτε μου παιδάκια ποιό είναι το πιό γρήγορο πράγμα στον κόσμο; -Γιά πές μου εσύ Αννούλα -Το φως κυρία. -Μπράβο Αννούλα.Και γιατί παιδί μου; -Μα γιατί κυρία τρέχει με ταχύτητα 300.000 χιλιόμετρα το δευτερόλεπτο -Ευγε παιδί μου. Η δασκάλα αντιλαμβάνεται ότι σηκώνει κι ο Τοτός το χέρι του. -Για πες μας κι εσύ Τοτέ. -Το ποιό γρήγορο πράγμα στον κόσμο κυρία είναι η σκέψη γιατί μπορούμε να πάμε μ' αυτή στην άκρη του κόσμου και να έρθουμε ενώ το φώς χρειάζεται δισεκατομμύρια χρόνια. -Πολύ ενδιαφέρουσα άποψη.Μπράβο Τοτέ. Ξαφνικά σηκώνεται κι άλλο χέρι. -Τι θέλεις Μπόμπο. -Να πώ κι εγώ κυρία. -Τι να πείς; -Για το ποιό είναι το ποιό γρήγορο πράγμα στον κόσμο. -Για πές μας - Η διάρροια κυρία. - Μα τι λές παιδί μου.Πως το στηρίζεις αυτό; -Να κυρία χθες εμένα μου ήρθε διάρροια κι ούτε το φώς πρόλαβα ν' ανάψω του καμπινέ ούτε πρόλαβα να το σκεφτώ καλά καλά και ####### επάνω μου. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΤΟ ΤΑΧΥΤΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ !!!!!!!!!
Σωστόόόόός ο Μπόμπος!!!
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Καλό!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ!!..ΑΤΙΜΟ ΠΡΑΓΜΑ!!!! | xenos | Αυτοκίνητο | 7 | 21-03-2009 15:15 |
ΛΕΙΠΕΙ ΕΝΑ SECTION ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ FORUM (btw έχω ένα θέμα) | NLS | Διάφορα | 28 | 08-03-2009 02:46 |
ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΤΥΧΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΦΛΟΥΡΙ ΣΤΗΝ ΠΙΤΑ? | p.l. | Διάφορα | 4 | 17-02-2009 19:13 |
ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟ ΠΡΙΟΝΙ.......... | wet & dirty | Νέα μοντέλα BMW | 19 | 12-02-2009 11:52 |
.....ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ! | BATIGOL | Χιούμορ | 7 | 12-01-2009 20:24 |