|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Καλώς σας βρήκα και καλά χιλιόμετρα
Με λένε Δημήτρη κ έχω πάρει εδώ κ καμιά βδομάδα ένα RT1200 του 2006.
Ελπίζω γεροί να είμαστε κ να τα πούμε σε καμιά εκδρομούλα από κοντά φίλοι μου ME LENE DHMHTRH KAI EXO PAREI EDO KAI KAMIA EBDOMADA ENA RT1200 TOY 2006.ELPIZO GEROI NA EIMASTE KAI NA TA POYME SE KAMIA EKDROMOULA APO KONTA FILOI MOY Last edited by ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ; 19-02-2011 at 22:11. Λόγος: Αλλαγή greeglish σε Ελληνικά ! |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Καλώς σας βρήκα και καλά χιλιόμετρα
Καλωσήρθες Δημήτρη στην παρέα του GS Forum !!
Kαλή διαμονή κοντά μας κ πολλές απολαυστικές βόλτες με το νέο σου απόκτημα ... Στην "γειτονιά" σου, γίνονται εβδομαδιαίες συναντήσεις, οπότε σε κάποια απ' αυτές, σε περιμένουμε να σε γνωρίσουμε κ από κοντά !
|
|||
|
|||
[QUOTE=-DHMHTRHS-;320901]Με λένε Δημήτρη κ έχω πάρει εδώ κ καμιά βδομάδα ένα RT1200 του 2006.
Ελπίζω γεροί να είμαστε κ να τα πούμε σε καμιά εκδρομούλα από κοντά φίλοι μου Καλώς ήρθες στην παρέα μας καλορίζικη η μπουμπού σου πατριώτη, πάντα όρθιος και με ασφαλή χιλιόμετρα. Έχουμε καφέδες τις Τετάρτες στη Θεσσαλονίκη και κοπή πίτας το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας. Έλα να τα πούμε κι από κοντά |
|
|||
|
|||
Καλώς ήρθες Δημήτρη. . .
Και κυριολεκτικά, έπεσες πάνω στην πίτα : http://www.gsforum.gr/%CE%A3%CF%85%C...-2011-a-17761/ Καλά μας χιλιόμετρα |
|
|||
|
|||
AN UELETE PEITE MOY POY PINETAI KAFEDAKI AN BOLEBH NA ERUO NA TA POUME APO KONTA.OPOTE MPOREITE ENHMEROSTEME GIA NA HERO
|
|
|||
|
|||
Καλώς όρισες Δημήτρη, και καλορίζικη η μπουμπού σου!!!! Καλά χλμ, και πάντα όρθιος.... Πέρνα και από την εκδήλωση της πίτας μας, στην Θεσσαλονίκη, να σε γνωρίσουμε από κοντά.... |
|
|||
|
|||
Την ερχόμενη Τετάρτη, θα το πιούμε εδώ το καφεδάκι μας:
http://www.gsforum.gr/%CE%A3%CF%85%C...02-11-a-17788/ ΥΓ: Δημήτρη, γράφε στα Ελληνικά, για να μπορούμε να τα διαβάζουμε χωρίς να βγαίνουν πουλάκια από τα ματάκια μας |
|
|||
|
|||
Καλώς ήρθες φίλε μου, κ καλά μας χιλιόμετρα!
Jefe |
|
|||
|
|||
Καλώς ήρθες στην παρέα μας...
|
|
|||
|
|||