|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
R1200GS video Χαβαλες
Εφτιαξα και εγω ενα βιντεακι με τα εξτρα τις καλης μου.....πλακα εχει απολαυστε το
http://s701.photobucket.com/albums/w...t=8d7e76f3.pbr Last edited by edmark; 16-06-2009 at 02:12. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: R1200GS video Χαβαλες
"Τούμπανο" το εργαλείο το έχεις!!!!
|
|
|||
|
|||
Μπράβο Έντυ! Και για τα καλούδια που έβαλες και για το βιντεάκι που μας ετοίμασες!
|
|
|||
|
|||
Γυμνή την άφησες ....................βάλε και κανένα αξεσουάρ πάνω
. . . . . . .. .. Το βιντεακι τελειώνει με το ουράνιο τόξο ή μου φάνηκε ???? |
|
|||
|
|||
τελικα η δικη μου ειναι πολυ λιτη!
|
|
|||
|
|||
...πανεμορφο videaki!...και μιλαμε για μεγαλη καψουρα ε?...τουμπανο το εργαλειο!
...με ποιο προγραμμα το δουλεψες? |
|
|||
|
|||
Καλημερα Γιαννη, το εφτιαξα με το προγραμμα της Photobucket, ανεβαζεις τις φωτο σου και μετα το φτιαχνεις σε 10 λεπτακια,δωρεαν ειναι και πανευκολο, ολες οι εντολες ειναι "drag-n-drop"
|
|
|||
|
|||
:sm4::sm4:
|
|
|||
|
|||
Εχεις ριξει πολυ χρημα ρε αδερφακι μου.Ολα τα εξτρα καλουδια πολυ ομορφα.........εκεινη την θηκη για το ποτηρι την ηθελες μου λες.........τουμπανακι το εχεις ομως,μπραβο
|
|
|||
|
|||
[QUOTE=antonis1150GSA;40897]Εχεις ριξει πολυ χρημα ρε αδερφακι μου.Ολα τα εξτρα καλουδια πολυ ομορφα.........εκεινη την θηκη για το ποτηρι την ηθελες μου λες.........τουμπανακι το εχεις ομως,μπραβο
Φιλε Αντονη θα σε μαλωσω, λολ , ο "φραπεδο-μεταφορεας" ειναι το πιο σημαντικο εξτραδακι που εχω βαλει, τεσταρισμενο στην εθνικη με φραπεδουμπα και με ταχητητες 180-205χλμ/ω και δεν χανει σταγονα ....σορυ αλλα εμεις οι ευσωμοι μας αρεσουν οι ανεσεις |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αστεία Video ας μπουν εδώ.. | kostas_366 | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 86 | 19-08-2009 13:52 |
Ιστορικό (πλέον) video...! | gemara | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 11 | 23-02-2009 13:24 |
GS Video | syan | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 6 | 20-02-2009 00:13 |