|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Ο τελευταίος καφές του καλοκαιριού στο Sailing bar την Τετάρτη 28/7/10!!!
Φιλαράκια, τον τελευταίο καφέ μας για την φετινή σαιζόν θα τον (ξανα)πιούμε στο στην Μαρίνα Αλίμου! Στο γνωστό πλέον με την καλή μουσική και τις όμορφες παρουσίες! Την ώρα την γνωστή, στις 20:30!!! Σας περιμένουμε να αλληλοευχηθούμε ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ! και καλές διακοπές στην παρέα μας! .
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ο τελευταίος καφές του καλοκαιριού στο Sailing bar την Τετάρτη 28/7/10!!!
Είμαι μέσα !!! Αν με θέλετε βέβαια...
Μονός ακόμη... (κάτι μαγειρεύεται εκεί στην Κρήτη...) |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ο τελευταίος καφές του καλοκαιριού στο Sailing bar την Τετάρτη 28/7/10!!!
Απόσπασμα:
Θα διπλαρώσεις την "μαιτρ" (ξέρεις το μωρό στα μαύρα) και θα κάνεις ότι δεν μας βλέπεις... |
|
|||
|
|||
Είμαι δε σίγουρος όμως... ότι θα σας πετύχω φέυγοντας... για τη Σουβλασερί... αν και δε θα φάω...
|
|
|||
|
|||
ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΙΔΙΑ....ΘΑ ΣΑΣ ΔΩ ΕΚΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΡΟΟΠΤΟΥ.
ΧΑΧΑΧΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ....ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΜΠΛΟΚ....... ΜΠΟΤΡΙΝΙ ΤΟΥ ΚΑΦΕ (VASKOUKOU) ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ!!! |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
χα χα χα ..... αυτό το μωρό εννοείς ;;;; Αυτό είναι του yannis ..... .
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Και εγω μεσα δυπλος . Και αφηστε τα αλλα για τους λευτερους (βλεπε CPretenteriS)
καλα τα εγραψα εεεεεε. |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Τέλεια ...
|
|||
|
|||
Ο πρώτος που το γράφει σωστά... εδώ γίνεται σαμποτάζ... Πρόεδρεεεε... μήπως μπορείς να μου αλλάξεις το Username να φαίνεται έτσι?? (CPretenteriS)...
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καφεδάκι στo Sailing bar στον Άλιμο, την Τετάρτη 21/7/10!!! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 106 | 29-07-2010 12:30 |
O τελευταίος να κλείσει την πόρτα.. | Carduelis | Επικαιρότητα | 15 | 20-07-2010 14:12 |
Καφεδάκι στο Kitchen Bar την Τετάρτη 7/7/10 ! | syan | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 37 | 08-07-2010 22:36 |
Καφεδάκι στο Kitchen Bar την Τετάρτη 23/6/10 ! | syan | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 82 | 27-06-2010 11:36 |
Χριστουγεννιάτικος καφές την Τετάρτη 23/12/09!!! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 41 | 06-01-2010 13:17 |