|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Kαλησπερα σας.......
Καλησπερα σας,ειμαι ο κωστας,οδηγω scooter beverly 500 κ μετα απο πολλες παραινεσεις απο τον κουμπαρο μου κ μελος εδω Δαναος ισως σε λιγο καιρο να μαι κ εγω κατοχος GS.Να στε παντα καλα.....
|
|
||||
|
||||
Απάντηση: Kαλησπερα σας.......
Φίλε Κώστα (το "φίλε" με ΚΕΦΑΛΑΙΑ μια κ είσαι κουμπάρος του Ντάνυ ),
καλωσόρισες στο GS Forum !!!!! Είναι πολλά μέλη μας με το ίδιο "μηχανάκι" με το δικό σου .... Καλή διαμονή στην παρέα μας κ με το καλό ν' αποκτήσεις το μηχανάκι των ονείρων σου ..... (ή των ονείρων του Δαναού ....) .
|
|||
|
|||
Γεια σου ΚΟΥΜΠΑΡΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Καλος ηρθες στην παρεα μας!!!! Σε παραδεχομαι γιατι αν και κατοχος σκουτερ κανεις μεγάλα ταξιδια!!! τελικα δεν μετραει η μηχανη αλλα η ψυχη του αναβάτη!!! Οσο για το gs εισαι ετοιμος εδω και καιρο.....Καποιος αλλος αστον καλητερα.....χαχαχαχαχα ξέρεις εσυ
|
|
|||
|
|||
Καλησπέρα φίλε (και κουμπάρε του κολλητού Ντάννυ) Κώστα!
Καλωσόρισες στην παρέα μας! Με το καλό το νέο εργαλείο! Ά και μη μασάς! Μέχρι στιγμής είμαστε τρεις με τα Beverly. Ο Portoleone, εσύ κι' εγώ!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ξερω ξερω,λοιπον να στε καλα σας ευχαριστω για το καλωσορισμα,ταξιδακια παω κ ξερεις εσυ οτι δεν κολλαω ασχετα αν εχω 500αρι σκουτερ.............. |
|
|||
|
|||
Καλος τον και ας αργυσε!!! Σου ευχομαι απο τωρα καλοριζικο το gs φιλε!!!
Να εισαι καλα και καλα χιλιομετρα!!!! Προσοχη στον κουμπαρο σου...τον ξερω 35 χρονια τωρα!!!! |
|
|||
|
|||
Καλώς τον φίλο μας και γρήγορα ομόσταυλος σου εύχομαι!!!
|
|
|||
|
|||
καλωσόρισες φίλε των φίλων μου
Να προσέχεις τις παρέες σου και τις κουμπαριές σου |
|
|||
|
|||
Λοπόν κομπΆΡΕ καλος ήρθες στην παρέα μας και καλά να περνάς με τον κοπμπαρο σου και με μας!!!
|
|
|||
|
|||
Καλώς ήρθες φίλε Κώστα καλά να περνάς !!!!!!!!
|
|
|