|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Transalp XL 700 V ABS
Πωλείται το Transalp μου
Είναι το XL 700 V ABS μοντελο 12/2008 με 5.000 χιλιομετρα μονο. Είναι ατρακαριστο, αγρατσουνιστο σαν καινουριο πραγματικά. Εχει εγγυηση εως τον 12/2010 Χρώμα γκρι-μαυρο Ο λογος που το πουλαω είναι γιατι θελω να παρω κατι πιο δυνατο και με περισσοτερες OFF δυνατότητες. Από εξτρά εχει τα εξής : 1) Κάγκελα μπροστινά Givi 2) Κάγκελα – βασεις βαλιτσων πισω Givi 3) Προστατευτικο αυτοκόλητο τεποζιτου γνησιο Honda 4) Κάλυμα τεποζίτο Givi TFS το οποίο χρησιμευει και σαν βαση για tank bag 5) Συναγερμός γνησιος Honda 6) Χουφτες Touratech 7) Αποστατες τιμονιού Touratech 8) Μπαράκι τιμονιού 9) Μπαγκαζιέρα Givi V46 10) Ψηλή ζελατινα φιμε Givi 11) Πρίζα 12v 12) Διπλό στάντ γνησιο Honda Τα εξτρα που του εχω βαλει μου εχουν κοστισει 1.350 ευρω Η τιμη για το Transalp είναι η εξής : 6.900 ευρω με όλα τα εξτρα επανω ή 6.200 ευρω χωρις τα έξτρα Ανταλλαγες δεν με ενδιαφερουν Η μηχανη βρισκεται Πάτρα Αν καποιος ενδιαφερεται για τα εξτρα ξεχωριστα μπορει να μου στειλει pm σε περιπτωση που πωληθει η μηχανη σκετη. Για οποιαδηποτε πληροφορια στειλτε pm Αντωνης Φωτο |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Transalp XL 700 V ABS
Φιλαρακι καλοπουλητο το εργαλειο!
Το nick σου ολα τα λεφτα!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
Αντώνη καλοπούλητη!
Αν θές πέρνα και απο τα νέα μέλη να σε καλωσορίσουμε...! |
|
||||
|
||||
Ωραίο μηχανάκι ....
Καλοπούλητο !!!!!
|
|||
|
|||
κουκλι το εργαλειο...... καλοπουλητη αδελφε.......
|
|
|||
|
|||
δεν ξέρω -αν ποτέ- θα μπορέσω να συνδιάσω μια επίσκεψη στην Πάτρα, πάντως ενδιαφέρομαι για την αγορά της.
|
|
|||
|
|||
Εισαι ευπροσδεκτος οποιαδηποτε στιγμη θελεις και σου εγγυωμαι οτι δεν θα το μετανιωσεις.
|
|
|||
|
|||
Καλοπούλητο.....
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
bmw F650 gs VS honda xl 650 transalp | Billakos | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 42 | 06-06-2009 10:11 |
TRANSALP 650 | antonis1150GSA | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 8 | 20-03-2009 15:40 |