|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Επιτρεπει ο κ.Κ.Ο.Κ??ή Οχι???
Βρε παιδια αν ειμαστε πανω στην μηχανη και πανω ενννοω:
με τα 2 ποδια πανω στα υποποδια τα χερια στο τιμονι και ορθιος πανω στην σελα..... αν σε σταματησουν τα στρουμφακια σε γραφουν η οχι? επιτρεπεται η οχι να οδγηγας ετσι? θεωρειτε επικινδυνη οδηγηση θεωρειτε επιδεικτικη οδηγηση Εμενα χτες που με σταματησαν παντως.....εβγαλα εξω το καλυτερο οπλο μου......(χιουμορ)....... και ειπα αιμοροειδες!!!!(δεν ξερω αν το εγραψα και σωστα) |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Επιτρεπει ο κ.Κ.Ο.Κ??ή Οχι???
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
πολυ καλη απαντηση αν και δε νομιζω να απαγορευεται μπορουσες να πεις και οτι πιαστηκες και σηκωθηκες λιγο να ξεμουδιασεις..... η οτι επαθες καμμια κραμπα.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
φανταζεσε διαλογο -Παλικαρια εχω αιμοροειδες -Για να δουμε........ |
|
|||
|
|||
[QUOTE=vasorfa;119046]φανταζεσε διαλογο
-Παλικαρια εχω αιμοροειδες -Για να δουμε........ XAXAXAXAXAXAXA |
|
|||
|
|||
Μπορείς να πείς: "έπαθα κράμπα στις αιμορροίδες, θες να τις δεις ???" Οπότε γίνονται ... αιμορρο-είδες!
Last edited by Carduelis; 25-01-2010 at 11:49. |
|
|||
|
|||
Καλά Βασίλη δεν παίζεσαι,
νομίζω πάντως ότι κάπου στο φορούμ από τους χωμάτινους φίλους έχει γραφτεί ότι απαγορεύετε και θεωρείτε επικίνδυνη οδήγηση (κάτι σα την σούζα δηλαδή ). |
|
|||
|
|||
Έχουμε και λέμε :
Εάν μαζί με τον οδηγό σηκωθεί και ο μπροστινός τροχός = επίδειξη = 700 γιουρο! Εάν μαζί με τον οδηγό σηκωθεί και ο πίσω τροχός = επικίνδυνη = 700 γιουρο! Εάν τίποτα των ανωτέρω = 0 γιουρο! |
|
|||
|
|||
ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΕ ΕΙΣΑΙ ΒΟΦΕΡΟΣ.
|
|
|||
|
|||
Απίστευτος........:sm6:
|
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Οχι μόνο να ξέρουμε τι κάνει η γυναίκα του γείτονα.. | Carduelis | Υγεία | 8 | 04-11-2009 18:47 |
Οχι δε μας αντιγραφουν,ιδεα μας ειναι... | georgekostas | Διάφορα | 4 | 08-10-2009 19:47 |
Οχι sms οταν οδηγουμε... | georgekostas | Διάφορα | 17 | 19-08-2009 14:55 |