|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Και ολίγον από φουρτουνιασμένη θάλασσα...
Να το δεις αυτό και μετά να πας με τον maniaco βόλτα με το σκάφος...
Last edited by frits; 22-12-2011 at 01:52. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Και ολίγον από φουρτουνιασμένη θάλασσα...
Πω,πω τι μου θυμησες...
|
|
|||
|
|||
Η δυνάμεις της φύσης και κατά κύριο λόγο της θάλασσας . |
|
|||
|
|||
[QUOTE=frits;551157]Να το δεις αυτό και μετά να πας με τον maniaco βόλτα με το σκάφος...
Ο Μανιακός δεν μπορεί να κάνει τέτοια... Νότιο Προάστιο - πανάκι - ηρεμία - παντελονάκι - σοσόνι ασορτί - κίτρινη νιτσεράδα στα 4Β για να μην βρεχόμαστε... Εδώ θέλει άγρια, Βόρεια, γκάζια Σταύρο μου. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
[quote=ckk;551423]
Απόσπασμα:
Σεμνααααα...... Για να κανεις τέτοια....πρέπει να σου δώσει το λιμεναρχείο απόπλου... Ούτε η μπανιέρα σου παίρνει ,με τέτοιο καιρο,αλλα ούτε και το προάστιο σου... Ρωτά και τον MARK.... |
|
|||
|
|||
[quote=gsmaniac;551491]
Απόσπασμα:
Ούτε και έχω βγει ποτέ έξω με τέτοιο καιρό. Τα σχόλια για τα γκάζια είναι για όταν σε πιάσει έξω και πρέπει να συνεχίσεις για να φτάσεις στο μέρος που θα ΄κρυφτείς΄. Επίσης δεν ρωτώ τον MARK, διότι με τα 500 αλόγατα του ξεφεύγω. Άσε που του ξεφεύγω και στα διόδια στην Αττική Οδό |
|
|||
|
|||
[quote=gsmaniac;551491]
Απόσπασμα:
Send from my Xperia arc using Tapatalk |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Τέτοια του λες και θα σκίσει κανα καλτσόν πάλι... καταμεσίς του Ιούνη στις Κυκλάδες!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Η ελεύθερη, η αρραβωνιασμένη και η παντρεμένη... | CPretenteriS | Χιούμορ | 11 | 18-02-2011 16:51 |
Λυσσασμένες νυχτερίδες-βαμπίροι τρομοκρατούν το Περού! | Arkas | Κόσμος | 6 | 18-08-2010 00:13 |
Φωτογραφίες από Αλυκές Αναβύσσου ... | gandreas | Χωμάτινες εξορμήσεις | 14 | 12-05-2010 16:58 |
Ξεπαρθένιασμα | aeriko | Γενικά - Αναβάτης | 18 | 12-01-2010 02:22 |
7/6 για Ρουμανια και Οδυσσο. | AntonisKitoudis | Ταξίδια στο εξωτερικό | 36 | 07-07-2009 09:58 |