|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΘΗΡΙΟ
Παιδια μετα λυπης το δινω αλλα για καλο σκοπο..χεχεχεχε..
Ειναι ADVE του 08 με 1500χλμ φουλ εξτρα μεχρι και φιμε ζελατινα φιμε φλαπς και μαυρα καπακια μοτερ.. Και βεβαια ESA-ABS-ASC..Ειναι σε αριστη κατασταση μπορει οποιος θελει να το δει σε οποιο συνεργειο θελει.....και αμα ειναι καλο παιδι αυτος που την θελει θα αφησω και την εξατμιση.... Τιμη.........16500€.... |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΘΗΡΙΟ
καλό μηχανάκι και προσεγμένο!!!!
καλοπούλητο φίλε!!!! αντε παρε το virago που ονειρεύεσαι τωρα |
|
|||
|
|||
Τι έγινε βρε Βασίλη????
Ακόμα δεν το έστρωσες και το δίνεις το εργαλείο???? Δεν το έλεγες 15 ημέρες πριν? Καλοπούλητο να 'ναι φίλε! |
|
|||
|
|||
με το καλό η πώληση και με το καλό ο καλός σκοπός !!!
|
|
|||
|
|||
Καινούργιο βρε Βασίλη..
Δεν το λυπάσαι? Αλλά, ο σκοπός, αγιάζει τα μέσα.. Καλοπούλητο.. Για να δω ποιανού θα του ....φέξει.. |
|
|||
|
|||
Εκει περα που δουλευεις δεν μπορεις να κατσεις σε ησυχια. Ειμαι σιγουρος οτι καποιο αλλο εργαλειο θες να παρεις!!!
Κριμα να μην μπορω να το παρω εγω. Με το καλο. |
|
||||
|
||||
Καλοπούλητο Μπιλάκο .....
|
|||
|
|||
καλοπούλητο
γιατί; |
|
|||
|
|||
Καλοπούλητο Φίλε Βασίλη!
Μακάρι να μπορούσα να το πάρω αλλά ένεκα η κρίση δεν συμφέρει η πώληση της μικρής μου! |
|
|||
|
|||
Καλοπούλητο γιατρέ!
|
Tags |
1100, 1150, 1200, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gs1100, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΠΩΛΕΙΤΑΙ R1200GS 07/12ος | antonis1150GSA | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 4 | 07-04-2009 18:52 |
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ F 650 GS | panoulinos | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 6 | 03-04-2009 12:31 |
ΛΕΙΠΕΙ ΕΝΑ SECTION ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ FORUM (btw έχω ένα θέμα) | NLS | Διάφορα | 28 | 08-03-2009 02:46 |
ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΤΥΧΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΦΛΟΥΡΙ ΣΤΗΝ ΠΙΤΑ? | p.l. | Διάφορα | 4 | 17-02-2009 19:13 |