|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ - ΚΛΟΠΗ ΜΕΣΩ CHIP ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ
δεν ξέρω αν η πληροφορία είναι 100% έγκυρη... αλλά από τεχνολογικής άποψης σίγουρα το παρακάτω δεν είναι καθόλου απίθανο ...για αυτό το ανεβάζω προς ενημέρωση .... φίλα τα ρούχα σου λένε ....
10 Νοεμβρίου 5:25 μ.μ. "Σε διάφορα μέρη σε πολυσύχναστα: πρατήρια βενζίνης, παρκινγκ, σούπερ μάρκετ κ.λ.π, δίδονται μικρά δώρα - δωρεάν διανομή, φαινομενικά για προώθηση πωλήσεων όπως: Μπρελόκ, μασκότ, για αυτοκινήτα κ.λπ. ! ΜΗΝ ΤΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ Περιέχουν ένα ΤΣΙΠ για ανίχνευση προσώπου (κάποτε μόνο στις ταινίες τα βλέπαμε), Με αυτό οι κλέφτες γνωρίζουν τα πάντα για εσάς: πού βρίσκεστε, πού κινείστε, πότε είστε στο σπίτι, πού είναι το αυτοκίνητό σας σταθμευμένο, κλπ. Χωρίς εσάς .. μπορούν να κάνουν τα πάντα - να πάνε στο σπίτι σας όταν λείπετε, επίσης να σας επιτεθούν στην τράπεζα, να κλέψουν το αυτοκίνητό σας, κ.λ.π. Είναι ένα ευρωπαϊκό δίκτυο εγκληματιών, που κατάγονται από τη Ρουμανία(έχουν εμπειρία στην σχεδίαση ηλ. κυκλωμάτων), μια νέα εγκληματική πρακτική! Αξιωματούχοι στην Ολλανδία έχουν ενημέρωση το ολλανδικό πληθυσμό, για το φαινόμενο αυτό. Ενημερώστε και τους φίλους σας. Phd Σουγκάκης Αχιλλέας Προιστάμενος Δ/νσης Πληροφορικής Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας Υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ - ΚΛΟΠΗ ΜΕΣΩ CHIP ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ
για να γινουν ολα αυτα πρεπει να εχει καμερα, gps, και καποιο ειδος καρτας sim για να μπορει να στειλει δεδομενα μεσω κινητης τηλ.
Λιγο εως πολυ δυσκολο το κοβω αυτο. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Όπως και να είναι, πρέπει να έχουμε το νου μας
|
|
|||
|
|||
Από το blog της Μάγδας Τσέγκου (σιγά την πηγή θα μου πείτε αλλά η κοπέλα δηλώνει πως το έψαξε...)
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Εμένα που μου χάρισαν ένα πακέτο πατατάκια να τα φάω ή κινδυνεύω να μ' εντοπίσουν οι Ρουμάνοι και να μου το πάρουν πίσω????
|
|
|||
|
|||
Καλόοοο!!!! Αν είναι έτσι τσάμπα, να τα μοιράζουν μπας και πάρουν καμιά μηχανή, ας μας δώσουν εμάς το εργαλειάκι να το κάνουμε σύστημα παρακολούθησης κατά της κλοπής!!! Εδώ λέμε για τέτοια συστήματα από 50€ το πιο απλό κινέζικο, έως 250-300€ τα καλύτερα!!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||