|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Τσαντάκι σχάρας 1200 gs
Καλησπέρα σε όλους,
Είχα ψάξει αρκετά αλλά δεν βρήκα πουθενά τσαντάκι σχάρας που να χωράει το organizer που χρειάζομαι για την δουλεία μου και μικροαντικείμενα, με την προϋπόθεση να βιδώνει στην σχάρα και να ποιο ασφαλές από τα τσαντάκια του εμπορίου που είναι με ιμάντες. Τελικά με φίλο μου ταπετσιέρη έφτιαξα ένα με το ίδιο υλικό που είναι και η σέλα, όπου βιδώνει στην σχάρα με 4 βίδες και έτσι δεν είναι εύκολο να το κλέψει κάποιος . Όποιον το ενδιαφέρει κάτι τέτοιο για την moto του μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου και μιας και είναι hand made μπορεί να γίνει σε ότι διάσταση και χρώμα επιθυμεί. Last edited by angpass; 21-08-2009 at 16:15. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Τσαντάκι σχάρας 1200 gs
Ωραιότατο.
|
|
||||
|
||||
Πολύ όμορφη κ γερή κατασκευή φαίνεται !!!
Γιατί δεν προτίμησες την βαλίτσα ;;; Λόγω μικρού όγκου ή λόγω τιμής ;;;; .
|
|||
|
|||
Τα υλικά κόστισαν περίπου 5 euro (η εργασία ήταν κερασμένη απο τον κολητό μου ) + οτι το έφτιαξα ακριβώς στην διάσταση που ήθελα.
Last edited by angpass; 21-08-2009 at 16:51. |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
....................
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πολύ καλή δουλειά................ |
|
|||
|
|||
Πολύ όμορφη κατασκευή και σε σωστό μέγεθος για τις καθημερινές ανάγκες!
Αλλά ο κλέφτης ενδιαφέρεται κυρίως για το περιεχόμενο και όχι τόσο για την τσάντα πως τα ασφαλίζεις αυτά ? Απλά τα πέρνεις από μέσα και το αφήνεις ανοιχτό για να φαίνεται άδειο? |
|
|||
|
|||
ποτέ δεν αφήνω μέσα κάτι που να έχει αξία και επίσης δεν βάζω λουκετάκι στο φερμουάρ για να μην πονηρέψω κανέναν.
|
|
|||
|
|||
:sm5:
|
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Στήριξη σχάρας GIVI (Universal) σε R1200GS | pkar | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 19 | 19-07-2010 03:42 |
BMW R 1200 GSA | Albatros | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 28 | 13-09-2009 02:14 |
K 1200 S | wolferin | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 5 | 05-06-2009 14:49 |
BMW R 1200 GS. | Arkas | Νέα μοντέλα BMW | 9 | 30-05-2009 11:55 |