|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Πρόβλημα με ολοκαινούργια μοτοσικλέτα
Αγαπήτοί φίλοι,
Έχω εδώ & πέντε μήνες μια ολοκαίνουργια BMW F 650 GS TWIN. Χθες - κι ευτυχώς συνεβη μετά από ένα μικρό ταξιδάκι- η μηχανή παίρνει μπροστά για 1-2 "& μετά σβήνει. Προσπάθησα πολλές φορές να τη βάλω μπροστά & όταν της ανοίγω το γκάζι σβήνει ξανά. Ξεκίνησε πριν λίγες μέρες να μου κάνει μερικά σβησίματα & τώρα παίρνει μπροστά & σβήνει αμέσως. Δεν ξέρω τι μπορεί να συμβαίνει & αν έχει σχέση ότι την πήγα σε πλυντήριο με πιεστικό. Όπως & να έχει όμως πιστεύετε πως ειναι αδικαιολόγητο να συμβάινει αυτό σε μια ολοκαίνουργια μοτοσικλέτα με μόλις 3600 km ; Υπάρχει τρόπος να την βάλω μπορστά & να πάει στο service ; Σας ευχαριστώ προκαταβολικά. Γιώργος |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πρόβλημα με ολοκαινούργια μοτοσικλέτα
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Την οδική βοήθεια λες; Μένω Ηράκλειο Κρήτης
|
|
|||
|
|||
Γιώργο πάρε την bmw mobile και θα έρθουν να δουν την μπέμπα σου, είναι και η servin κρήτης στο mobile net
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εγώ την γλύτωσα και δεν ξέρω πως δεν μου το εμφάνισε.. Πήγαινε την σε εξουσιοδοτημένο αν και όσοι το πήγανε 75% το ξανάκανε αλλά πιο αραιά...καλό κουράγιο και υπομονή |
|
|||
|
|||
Πρέπει να διαμαρτυρηθώ στη BMW για αυτό που έγινε; Δικαιολογείται για μια τόσο καινούργια μοτοσικλέτα αυτο;
|
|
|||
|
|||
Φίλε Γιώργο, χαίρομαι που σε βλέπω και εδώ!!!!
Τι έπαθε το μοτόρι σου ρε συ??? Ευτυχώς που δεν έγινε στον Ψηλορείτη και πως θα γύρναγες κάτω... Μηχανές είναι, τις προσέχεις, τους μιλάς, τις καμαρώνεις και κάποια στιγμή σου κάνουν αυτά που σου κάνουν και σε ξενερώνουν. Ελπίζω να είναι κάτι παροδικό και να μην σε ταλαιπωρήσει άλλο. |
|
|||
|
|||
ετσι!
|
|
|||
|
|||
κανε αυτο που σου ειπαν τα παιδια,μην εισαι ομως καλοβολος,χωσε μερικα του στυλ αδικαιολογητο που οντως ειναι κι οτι θελεις πληρη ελεγχο της μηχανης...μην τους χαρισεις.εσκασες τα ευρουλια σου,φαντασου να σε αφηνε καπου μακρια...
|
|
|||
|
|||
Με άφησε μόλις επέστρεψα από καταφύγιοτου Ψολορέιτη. Για σκέψου να με είχε αφήσει εκεί
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καλοκαίρι με μοτοσικλέτα στην πόλη!!!! | riko46 | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 7 | 30-06-2010 00:46 |
Πρόβλημα με το ESA !!! | pkar | Τεχνικά θέματα διάφορα | 2 | 24-09-2009 15:49 |
Πρόβλημα με το ABS | margot | Γενικά - Αναβάτης | 48 | 17-09-2009 22:30 |
Πρόβλημα με cookies? | ALX | Διάφορα | 8 | 30-07-2009 12:53 |
Πρόβλημα με γκάζι | frits | Τεχνικά θέματα διάφορα | 7 | 27-01-2009 00:43 |