|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ΚΡΑΝΟΣ SUOMY APEX LA COCCA
Καλημέρα στην παρέα,
Πωλείται κράνος SUOMY APEX LA COCCA μέγεθος medium ολοκαίνουργιο. Το κράνος αγοράσθηκε τον 07/2013 και χρησιμοποιήθηκε από το έτερον ήμισυ για 10 ημέρες στο καλοκαιρινό μας ταξιδάκι. Πωλείται διότι στο δίωρο επάνω την ενοχλεί αρκετά στο κούτελο μπροστά. Τιμή πώλησης 240,00 € Τηλ επικοινωνίας στο προφίλ Παναγιώτης Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Last edited by PANOS V; 07-09-2013 at 13:01. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΚΡΑΝΟΣ SUOMY APEX LA COCCA
Ακριβως το ιδιο προβλημα σε ανοιγομενο ΝΟLAN,
το ελυσα με ενα γυαλοχαρτο και μιση ωρα δουλεια (συν τις δοκιμες). Βγαζεις το καλυμα τρως λιγο τοπικα το εσωτερικο κελυφος, ξανα ντυνεις, δοκιμαζεις , τρως λιγο ακομα, κοκ. Εγω το εφερα με την τριτη. οι δοκιμες πρεπει ναναι του τεταρτου και παραπανω (γελειο θεαμα η κυρα με κρανος στο μπαλκονι, αλλα με μικροτερη δοκιμη δεν δουλεψε)... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Δεν ξυνεις πολυεστερα.
Τα κρανη εχουν φελιζολ απο μεσα... Αυτο αφαιρεις, προσωπικα χρησιμοποιω θερμοκρασια.... Η γνωμη μου ειναι οτι θα το συνηθισει. Ειχα παρει σουμπερτ απο συμφορουμιστα (καινουργες)και μολις παρελαβα ηθελα να το πουλησω αμεσα... γιατι με στενευε παραπολυ Για 6 μημες δεν το φορεσα.... Τωρα μετα απο εναμισο χρονο δεν αποχωριζομαι.... |
|
|||
|
|||
Πολυ ομορφο παρολα αυτα... καλοπουλητο.
|
|
|||
|
|||
Καλοπούλητο Πανούλη !!!!
|
|
|||
|
|||
Εγώ λέω να αφήσεις τις πωλήσεις και να γράψεις ή έστω φωτορεπορτάζ από την ταξιδάρα που πήγες με τη γυναίκα σου
Καλοπούλητο φίλος! Παίδες είναι όντως σε άριστη κατάσταση καινούργιο. |
|
|||
|
|||
Νέα τιμή 200,00 ευρώπουλα !!!!!!
|
|
|