|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Επισημες πιεσεις ελαστικων HEINDENAU K60 SCOUT
Street front/rear
solo use 2,3 bar (33psi) 2,7 bar (39psi) with co-driver 2,4 bar (35psi) 2,9 bar (42psi) with co-driver and luggage 2,5 bar (36psi) 3,0 bar (44psi) Off-Road solo use 1,8 bar (26psi) 2,0 bar (29psi) with co-driver 2,0 bar (29psi) 2,3 bar (33psi) with co-driver and luggage 2,2 bar (32psi) 2,5 bar (36psi)" |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Επισημες πιεσεις ελαστικων HEINDENAU K60 SCOUT
Και εγω τα εχω 2.0 και 2.4..... |
|
|||
|
|||
Correct Tyre Pressure @ Heidenau K60 R1200GS
|
|
|||
|
|||
Eυχαριστούμε!!
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Correct Tyre Pressure @ Heidenau K60 R1200GS
|
|
|||
|
|||
με αυτες τις πιεσεις εγω παντως δεν μπορουσα να οδηγησω ......δεν ειχα αισθηση νταν σκληρο το μχανακι και χωροπηδουσε , κατεβασα σε 1,9(2,0) και 2,3 (2,4) (με βαλιτσες) και ειναι ολα σουπερ!
|
|
|||
|
|||
Θα τα φας στην άσφαλτο δεν θα μείνει τπτ.
|
|
|||
|
|||
Εγω πάντως με τις πιέσεις που προτείνει ο κατασκευαστής δεν μπορώ να οδηγήσω.Την μηχανη την νιωθω να πατάει σωστά και να συμπεριφέρεται σωσταα σε φρεναρίσματα και λοιπά με πολύ χαμηλότερη πίεση.Συμφωνώ με τις πιέσεις που προτείνει ο gagarin.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Με αυτες ακριβως κινουμαι καθημερινα και σε ταξιδι με 160-και 200 χλμ. ακλονητα... Το εψαξα πολυ γι αυτο και τα εβαλα |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
εγω εχω γυρω στα 5000 χλμ, με τα συγκεκριμενα ελαστικα και με αυτες τις πιεσεις και δεν μου αρεσουν πανω απο τα 140......παντα σε σχεση με ασφαλτινα ελαστικα δειχνουν τον χωματινο χαρακτηρα τους..... |
|
|