|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Γιαγιά και κανίβαλοι...
Σήμερα στην Δαβάκη στην Καλλιθέα, πετυχαίνω μια γιαγιά (η κλασσική γιαγιά με τα μαύρα και το μπαστούνι της) η οποία βρίσκεται στην μέση του δρόμου προσπαθώντας να περάσει απέναντι.
Ούτως ή άλλως πήγαινα με λίγα οπότε σταματάω χαλαρά να την αφήσω να περάσει, μπλοκάροντας τα αυτοκίνητα πίσω μου (όλοι με 10χλμ/ω πηγαίναμε). Η γιαγιά να λέει ευχαριστώ πολύ και ο κανίβαλος απο πίσω μου αρχίζει τα κορναρίσματα... Και ερωτώ, γιατί? Για 10 δευτερόλεπτα που χάσαμε και δεν πήγαμε 10 μέτρα παρακάτω? Ναι η γιαγιά δεν πέρναγε απο διάβαση, αλλά...στην Ελλάδα είμαστε. Και επειδή ακριβώς είμαστε στην Ελλάδα, οι στοιχειώδη αξιοπρέπεια μας περιλαμβάνει και ένα έμφυτο σεβασμό σε κάποια πράγματα... Δεν ξέρω αλλά με χάλασε πολύ το σημερινό.... |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Γιαγιά και κανίβαλοι...
Πολλές φορές μου έχει τύχει και εμένα. Έχουμε χάσει αυτό που μας έκανε να ξεχωρίζουμε από τους υπόλοιπους, το Φιλότιμο.
Το θυμάται κανείς; |
|
|||
|
|||
όταν ο κάφρος πιάσει τα 80, θα βρίζει γιατί κανένας δεν θα σταματάει να του δώσει το χρόνο να περάσει τον δρόμο...
ότι δίνεις....παίρνεις |
|
|||
|
|||
Σεβασμός στους γηρεότερους!!!
|
|
|||
|
|||
ελπιζω να τον γαμoσταυρισες!
δε λες καλα που δε σε καβαλησε... |
|
|||
|
|||
Kατεβαίνεις και τον αρχίζεις τον κερατά,
στα χαστούκια, να γίνεις άνθρωπος???? |
|
|||
|
|||
συχνο φαινομενο....
|
|
|||
|
|||
Από τέτοια άλλο τίποτα...........
|
|
|||
|
|||
Εγώ δεν το ξανακάνω - να αφήσω γιαγιά και εν γένει πεζό να περάσει. Κορνάρω σαν τρελός να κάτσει στα αυγά του/της.
Φορτωμένος πέρισυ με την γυναίκα μου, αφήνω μια μαμα με το παιδί της να περάσει, και ο Ελληνάρας μ@λακας απο πίσω εκνευρισμένος κορνάροντας και βρίζοντας με προσπερνάει μπαίνοντας στο αντίθετο ρεύμα και σώθηκε η μαμα με το μωρό σαν απο θαύμα. Ναι κορνάρω σαν τρελός να ΜΗΝ περάσουν!!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Χωρίς ΟΣΕ και Προαστιακό από τη Δευτέρα και σχεδόν όλη την εβδομάδα | riko46 | Ελλάδα | 3 | 26-10-2010 03:13 |
Μετά από Aldi και Fnac φεύγει και ο “Τιτάνας”; | gsmaniac | Επικαιρότητα | 9 | 25-10-2010 01:29 |
Παφ και τάλιρο και στο αυτοκίνητο! | gsmaniac | Επικαιρότητα | 10 | 05-10-2010 00:42 |
Γιαγιά πάει στο γιατρό .... | Alext | Ανέκδοτα | 7 | 31-10-2009 22:51 |
Η Γιαγιά ... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ανέκδοτα | 8 | 18-02-2009 18:39 |