|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
"Με πέταξαν μέσα στο λιμάνι επειδή φόραγα μπλούζα του Ολυμπιακού!"
"Το πρωί σήμερα και ενώ προχωρούσα στο λιμάνι της Πρέβεζας,φορώντας μια επετειακή μπλούζα της ομάδας μου του ολυμπιακού, άγνωστος μου επιτέθηκε πετώντας με μέσα στο λιμάνι λέγοντάς μου "να σε δω τώρα αν θα ξαναφορέσεις μπλούζα"
και συγκεκριμένα για κακή μου τύχη έπεσα στο σημείο όπου εκβάλουν τα λήμματα του δημου Πρέβεζας, σοκαρισμένος όπως ήμουν αφού με βοήθησαν περαστικοί ν βγω δεν κατάφερα να εντοπίσω πουθενά τον δράστη απλά ενημερώθηκα από τους περαστικούς πως φόραγε μπλούζα"αρτα θύρα 13", ακόμα δεν έχω καταφέρει να επανερθω από το σοκ αλλά και την δυσοσμία λόγω των λημμάτων...."πηγή:troktiko: "Με πέταξε μέσα στο λιμάνι επειδή φόραγα μπλούζα του Ολυμπιακού!"
|
|||
|
|||
Απάντηση: "Με πέταξαν μέσα στο λιμάνι επειδή φόραγα μπλούζα του Ολυμπιακού!"
Απαράδεκτη συμπεριφόρα,ο χουλιγκανισμός δυστηχώς δεν έχει όρια και λογική..........
|
|
|||
|
|||
ελεος τι του εκαναν του ανθρωπου....
|
|
|||
|
|||
Μήπως να προσέχουμε όσοι φοράμε μπλουζάκια του GSforoum.
|
|
||||
|
||||
Δεν κινδυνεύουμε εμείς Σταύρο μου .... Εμείς είμαστε αγαπητοί απ' όλο τον κόσμο ....
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Δεν καταλαβαινω γιατι διαμαρτυρετε...........
Ο γαυρος ,ως γνωστον ειναι αφροψαρο και παει ΚΑΙ στα βοθρολυματα..!!! Μαλλον επειδη φοραγε την επετειακη,το εκανε θεμα. |
|
|||
|
|||
Νίκο έτσι όπως το διάβαζα νόμιζα ότι ήσουν εσύ ο παθόν!!!! Τα διευκρινίζουν από την αρχή αυτά
Τον άλλον ελπίζω να τον βρουν και να τον πετάξουν και αυτόν μέσα |
|
|||
|
|||
θέλω να πιστεύω ότι δεν είχε κάνει και αυτός το ίδιο κάποια άλλη φορά...
|
|
|||
|
|||
Α, ρε Νικο,μεχρι να διαβασω οτι το πηρες απο το troktiko το αρθρο, νομιζα οτι πεταξαν εσενα στην θαλασσα!!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Στην "αγκαλιά" της Τζούλιας το "αυγό του φιδιού" | MARK | Επικαιρότητα | 0 | 13-03-2010 12:45 |
Με τεχνητά πέη, έγινε "η πράξη" .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Υγεία | 5 | 13-11-2009 16:56 |
Τί είχε στο μυαλό του ο "ποιητής" ;;;; | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χιούμορ | 15 | 05-11-2009 18:01 |
"El Caminito del Rey" "Το δρομάκι του βασιλιά " | georgekostas | Διάφορα | 14 | 22-08-2009 01:08 |
Μέλη της "Χρυσής Αυγής" διέκοψαν εκδήλωση του "Ουράνιου Τόξου" | nek21 | Γενικά - Αναβάτης | 126 | 19-07-2009 01:53 |