|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Kρητικό γλέντι στην..... Γατζέα (7/7/2013)!
Μπορεί καθημερινά να βαλόμαστε με διάφορα δυσάρεστα πράγματα, που μας πικραίνουν και μας δημιουργούν δυσάρεστες καταστάσεις, ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ, λέω ΕΥΤΥΧΩΣ, υπάρχουν και ευχάριστα... πράγματα στην ζωή μας! Ενα από αυτά είναι η επιτυχία της κόρης μου να μπεί πρώτα ο Θεός σε μια καλή σχολή. (σας ευχαριστώ και πάλι όλους για τις ευχές σας)... Δεύτερο και χάρης στην όμορφη παρέα που έχουμε δημιουργήσει μέσα από αυτό που λέγεται GSFORUM, θα έρθει να μας επισκευτεί για λίγο ο αγαπημένος σε όλους Ευτύχης με την Γιάννα ! Το ευτυχές γεγονός θα γιορταστεί, με τι άλλο κρεατικά, ρακόμελα, τσίπουρα, κρητική μουσική κ.α στο σπίτι μου στην Γατζέα .... Γι' αυτό όσοι θέλετε & γουστάρετε το σπίτι μου είναι ανοικτό σε όλους για να συμμετάσχετε στην ΚρητικοΚαρδιτσιώτικη συνάντηση με άρωμα Παγασητικού & Πηλίου.... Εκκίνηση γλεντιού κατά τις 1.30 την Κυριακή 7/7/2013 ! Μόνο υποχρέωση έχετε να ξέρετε από Κρητικούς χορούς () και να μου δηλώστε συμμετοχή... Σας περιμένουμε όλους να κάψουμε το πελεκούδι...
Καλό & ξένιαστο καλοκαίρι Last edited by ARGI; 04-07-2013 at 22:17. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Kρητικό γλέντι στην..... Γατζέα (7/7/2013)!
Aργυρακο με το καλο τα αποτελεσματα της κορης σου
Με το καλο να μας ερθη και ο Ευτηχης με τα της συζηγου. Ελπιζω να σας προλαβω το βραδυ αργα..(11 σχολαω) |
|
|||
|
|||
Ααααααααα τι θα γίνει; Σταμάτα να μας ξεσηκώνεις θα μαζευτούμε 7000 νοματαίοι και να δώ που θα μας βάλεις......
Καλά να περάσετε αδέρφια..... |
|
|||
|
|||
Αργυράκο μόλις τέλειωσα την ιεροτελεστία του ρακόμελου και ειμαι ψιλομαστουρομένος
Η Γιάννα θυμήθηκε πως ειχε ξεχάσει η Στεφανία τα παπούτσια της να λοιπόν που θα έρθουν και αυτά μαζί μας Απο μουσική αναλαμβάνω dj για Κρητικούς και οχι μόνο χορούς Ερε τι θα γίνει Όλα έτοιμα ερχόμαστε Αργυράκο Sent from my iPhone using Tapatalk Eftixis |
|
|||
|
|||
Η επιτυχία είναι δεδομένη! Κρίμα που είστε τόσο μακρυά...
Αργυράκο να μας προσέχεις τον Ευτυχούλη και την Ευτύχαινα! |
|
|||
|
|||
Βάλε και καλτσούνια για μεζέ μαζι με το ρακόμελο !
Ερε μανούλα τι θα γίνει ..... Της Γατζέας το σιδηρούν κιγκλίδωμα!!! |
|
|||
|
|||
ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ μας τιρανατε με το μαρτυριο της σταγονας ..Αργο αλλα βασανιστικο....ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Οπότε θα βρεθούμε άλλη φορά |
|
|||
|
|||
Θα σας περιμενω με ανοιχτες αγκαλες..
|
|
|||
|
|||
Είστε οικογένειες για μίμηση, άντε δώστε του να καταλάβει, αφού υπάρχει καλός σκοπός.
|
|
|