|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Ζητώ αλλαγή σέλας F 650 gs.... με dakar
kapoio psilo palikari katoxos F 650 GS,na allaksume sela me F 650 GS dakar dioti einai poly psili gia mena....!!!Se aristi katastasi ennoeitai pos einai....
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Zitw allagi selas F 650 gs....me dakar
Χμμμμ...
Επειδή είμαι από τα μέρη που βρίσκεσαι τώρα...... Θα πας στην Λεοφώρο Δημοκρατίας (τον γνωστό κεντρικό δηλαδή) στο ύψος του Μαρινόπουλου (στον παλιό σταθμό τρένων δηλαδή ή ως τη γνωστή ζύγια) και στα 50 μέτρα αριστερά έχει έναν ταπετσιέρη όλα τα λεφτά!! !!Κάνει απίστευτη δουλειά πάνω σε μηχανάκια - σαλόνια από σκάφη κτλ κτλ..... Μην του πείς όμως οτι σε έστειλα εγώ,γιατί δεν με ξέρει...Δεν έτυχε να πάω ποτέ εγώΑλλά ξέρω από άλλες δουλειές του!!! Καλή επιτυχία!! Αν δεν βρείς κάτι,στείλε μου pm να πάρω τηλ τον αδερφό μου ο οποίος μένει Αλεξανδρούπολη και σίγουρα κάτι θα ξέρει!!! |
|
|||
|
|||
thanks...poly tha pao na do aki tha su po.......!!!!thanks!!!!
|
|
|||
|
|||
Hm,legetai makaronis autos..kai poulaei mixanes?den ton brika an den einai autos,an plai einai,tha deiksei ....brika low sela tis bmw,me 230euro me eksoda apostolis....mia kali lisi!
thanks pantos! |
|
|||
|
|||
ΛΕΣ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΟΝΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ???ΕΓΩ ΛΕΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ....ΠΡΟΣ ΜΑΪΣΤΡΟ....ΠΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΔΗ - ΜΠΟΥΜΠΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΦΗ,,,,,
|
|
|||
|
|||
μηπως στελιο εχεις να πας πολλα χρονια και εχουν αλλαξει ολα?
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
aaaaaaa...den piga pros ta kei...koita gia na katalabo ego proforika thelo anlytiko sxediagramma!lathos piga....aurio pali!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
DEN TON BRIKA THA DUME TI THA KANO!!thanks pados
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ζητώ για R1150GSA | antonis1150GSA | Ζήτηση | 6 | 06-10-2009 02:02 |
Τεχνητά δέντρα ενάντια στη κλιματική αλλαγή | skippybi | Περιβάλλον | 4 | 04-09-2009 23:25 |
Η αλλαγή κλίματος “σβήνει” τα παγκόσμια μνημεία | skippybi | Περιβάλλον | 8 | 21-08-2009 13:58 |
Ζητώ μεταχειρισμένι σασμάν για BMW GS 1200 Adventure | mlock | Ζήτηση | 14 | 05-08-2009 18:51 |
αλλαγή και γκουπ στο κιβώτιο! | kostas-patra | Τεχνικά θέματα διάφορα | 8 | 13-06-2009 12:24 |