|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
SCHUBERTH C3 XL & S
Επειδή είμαι ανήσυχο πνεύμα πωλούνται τα κράνη που αναφέρω και στον τίτλο.
1.Schunerth c3 χρώμα λευκό γυαλιστερό σε πολύ καλή κατάσταση μέγεθος XL(60/61) Τιμή 290€ (συζητήσιμη) 2.Schunerth c3 χρώμα λευκό γυαλιστερό σε άριστη κατάσταση (σχεδόν καινούριο) μέγεθος S(54/55) Τιμή 290€ (συζητήσιμη) Σε περίπτωση που κάποιος πάρει και τα δύο κράνη μαζί η τιμή είναι 530€ Παράκληση όποιος ενδιαφερθεί, πρώτα από εδώ και μετά επικοινωνούμε για λεπτομέρειες για να μην υπάρξει καμία παρεξήγηση |
|
|||
|
|||
Η ενδοεπικοινωνία που υπάρχει στο κράνος δεν πουλιέται
Το άλλο κράνος δεν το έχω σε φωτογραφία αυτή την στιγμή αλλά είναι του κουτιού.Αν κάποιον τον ενδιαφέρει τότε να του το βγάλω φώτο για να πειστεί. Υ.Γ. Και τα δύο κράνη φυσικά έχουν και τις κουκούλες τους Last edited by kornlaz; 24-01-2013 at 21:07. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: SCHUBERTH C3 XL & S
Kαλοπούλητα φιλαράκι !!!
|
|
|||
|
|||
Πάμε πάλι. . . up, up, up.
Καλοπούλητα, γλυκούλη. |
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ τα φιλαράκια τα καλά
|
|
|||
|
|||
Κορνήλιε ενδοιαφέρομαι για το small για το κορίτσι! θα σου στείλω πμ.
|
|
|||
|
|||
Για το S ενδιαφερομαι και εγω βαλε με δευτερο στην λιτσα σε παρακαλω αν δεν κατσει με τον kosttis
|
|
|||
|
|||
Έγινε Παναγιώτη μου.Μόλις έχω απάντηση από τον Kosttis θα σε ενημερώσω
|
|
|||
|
|||
Κορνήλιε μιας και υπάρχει ενδιαφέρον από το παναγιώτη και εμείς ακόμα ζυγίζουμε τα οικονομικά μας, αποσύρω το ενδιαφέρον μου. Αν για κάποιο λόγο δεν σου φύγει, το ξανά βλέπουμε ! Σε ευχαριστώ πολύ για τη συνεννόηση και τη διάθεση εξυπηρέτησης!
Kosttis |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Παναγιώτη έχεις προτεραιότητα..........πλέον |
|
|