|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Δερμάτινο μπουφάν Spyke
Πωλείται δερμάτινο μπουφάν Spyke, μεγέθους 52, με αφαιρούμενη επένδυση, προστασίες αγκώνων κσι ώμων, φορεμένο μόλις 2 φορές λόγω λάθους στο μέγεθος.
Τιμή 135 ευρώ. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Δερμάτινο μπουφάν Spyke
Νέα τιμή 110 ευρώ.
|
|
|||
|
|||
Τελική τιμή 90 ευρώ.
Άντε να το χαρεί κάποιος..! |
|
|||
|
|||
Νικο καλησπερα ενδιαφερομαι ταμαλα για το μπουφανακι απλα επειδη ειμαι Χαλκιδα δεν ξερω απο το νουμερο του μεγεθους και μονο αν μου κανει!! Πως μπορουμε να βρουμε κανενα πινακα οπως εχω δει και σε αλλα post με τα μεγεθη βασει κορμοστασιας του καθενος ! Παντος βαλε με στα υποψη σου ! Ειμαι 1,83 και +/- 92 κιλα!
|
|
|||
|
|||
Γεια χαρά φίλε!
Φοβάμαι ότι δεν μπορώ να βρω πίνακα μεγεθών για τη συγκεκριμένη φίρμα. Είμαστε σχεδόν στις ίδιες διαστάσεις, οπότε θα σου είναι καλό αν θες να τα φοράς στενά. Υποτίθεται ότι αυτός ο τύπος φοριέται με κάτι ελαφρύ και πρέπει να είναι σχετικά στενό, γιατί είναι για πίστα. Επειδή το ήθελα για συμβατικό μπουφάν εγώ, αν και μου κάνει, τελικά το θέλω πιο άνετο. Να βρούμε ένα τρόπο να συναντηθούμε αν αυτό σε ενδιαφέρει; Χαιρετώ. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Ωραία . Οπότε περιμένω ειδοποίησή σου, όταν κατέβεις με το καλό για να βρεθούμε, αν δεν αλλάξει κάτι.
Γεια χαρά. |
|
|||
|
|||
Πουλήθηκε το μπουφάν. Ευχαριστώ πολύ το φόρουμ για την αγγελία.
|
|
|||
|
|||
Νικολα ευχαριστω γα την εξυπερετηση το να κατεβεις κεντρο για το μπουφαν δεν ειχαμε πολυ χρονο να τα πουμε αλλα επιφυλασομε στην επομενη συναντηση μας!και παλι ευχαριστω για το μπουφαν ειναι σε αψογη κατασταση ,αν και δεν μου κανει το μεγεθος ευχομαι να το χαρει η συζηγος μου στα ταξιδια μας! Ενα ευχαριστω και στο φορουμ που φερνει τους ανθρωπους κοντα και μας βοηθαει σε δυσκολους καιρους να μπορουμε να κανουμε καλες και ωραιες αγορες!!
|
|
|