|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
μεγαλη προσοχη
λογω δουλειας καθε μηνα γυρναω ολη την πελοποννησο και εχω δει σταδιακα οτι οσο παει γινετε και χειροτερα η κατασταση του δρομου παντου εργα παρακαμψεις διαφορα αλλα εμποδια σκασμενη ασφαλτος γουβες σε μεγεθος κρατηρα και αλλα πολλα που για τους μοτοσυκλετιστες κανουν τη διαδρομη τρομακτικη και σημερα διαβασα και αυτο protinews - Λακκούβες- παγίδες για πεζούς και οδηγούς και αυτο δεν αφορα μονο τον πυργο ειναι ολες οι γυρω περιοχες απο ολυμπια και κυπαρισια εως και εξω απο την πατρα γιαυτο μεγαλη προσοχη
|
|
||||
|
||||
Απάντηση: μεγαλη προσοχη
Ευχαριστούμε Νικόλα ...
|
|||
|
|||
σ'ευχαριστούμε φίλε
|
|
|||
|
|||
Να σταματήσεις να πηγαίνεις για δουλιές εκεί και να προτιμήσεις την Ήπειρο που το οδικό της δίκτυο είναι τέλειο............
|
|
|||
|
|||
Σε ευχαριστούμε Νίκο . |
|
|||
|
|||
μακαρι να ηταν στο χερι μου .......αλλα........
|
|
|||
|
|||
πλάκα σου κάνει βρε... απλά δεν χρησιμοποιεί πολύ τα emoticon εδώ να δεις τι γίνεται... γενικά θέλει προσοχή στους δρόμους..έχουμε γίνει Ζιμπάμπουε |
|
|||
|
|||
Ευχαριστουμε Νικο.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ψάχνω πάλη να τα βρω Κώστα μου. ¨Όλο μου κρύβονται. Μη μου πεις ότι βρέχει ακόμη στα Γιάννινα.......... |
|
|||
|
|||
ρίχνει καρέκλες Ναπολέων...καλή είναι την χρειαζόμασταν για τα χωράφια αρκεί να μην πιάσουν παγωνιές
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μοτοσυκλετα. Μια μεγαλη αγαπη, ανιατη! | yamdoc | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 33 | 13-12-2010 17:35 |
Ατυχυμα:1 σε 2 (προσοχη Ακαταλληλο) | edmark | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 15 | 01-09-2009 22:20 |
προσοχη στις δημοσιες WC | Alext | Χιούμορ | 10 | 19-07-2009 01:31 |
Η πρωτη μου μεγαλη αγαπη | Alext | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 5 | 12-06-2009 13:31 |
μεγαλη ιστορια | Alext | Ανέκδοτα | 8 | 18-05-2009 13:21 |