|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Αλλος ενας στην παρεα σας...!!!
Γεια σας και απο μενα καλοπαιδα.
Πολυ χαιρομαι που τυχαια σας ανακαλυψα. Οχι εντελως τυχαια βεβαια ειχα μπει στο motoadventures και εκει εγινε το κονε.Ενδιαφερομαι και εγω να γινω καλυτερος και πιο σωστος οδηγος βλεπετε. Το ονομα μου ειναι Κωστας μενω Αθηνα και εχω στην κατοχη μου το μωρο μου την μπεμπα μου την γυναικα της ζωης μου F800 GS. Τελειωνω εδω πριν γινω κουραστικος.. Καλος σας βρηκα,καλα ταξιδια και ελπιζω να τα πουμε και απο κοντα καποια στιγμη. Παντα ορθιοι και παντα κρανος. Last edited by skippybi; 29-07-2009 at 00:09. Λόγος: βελτίωση... |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Αλλος ενας στην παρεα σας...!!!
Αγαπητέ Κώστα,
καλωσήρθες στην παρέα μας .... Μια παρέα που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, συνεχώς μεγαλώνει και αγκαλιάζει όλο και περισσότερους φίλους και λάτρεις του μοτοσικλετισμού ..... Να έχεις καλή διαμονή στο GS Forum, και να κάνεις πολλά-πολλά ασφαλή και απολαυστικά χιλιόμετρα με την "800άρα" γυναίκα της ζωής σου .... .
|
|||
|
|||
Καλωσόρισες φίλε Κώστα στην παρέα μας...
Με την Μotoadventures και το Νίκο Σπανό έχουμε μια άριστη συνεργασία που έχει επιμορφώσει αρκετούς αναβάτες από εμάς, πάντοτε σε ειδικές προνομιακές τιμές... Χαιρόμαστε που σε έχουμε κοντά μας κι' ελπίζουμε κι' εμείς να γνωριστούμε και να τα πούμε και από κοντά. Πάντα όρθιος πάνω στην αγάπη σου με πολλά και απολαυστικά χιλιόμετρα!!! |
|
|||
|
|||
Καλώς τον ,πάντα όρθιος φίλε Κώστα.......................
|
|
|||
|
|||
Welcome .
Πολλα καλα ασφαλη χιλιομετρα φιλε Κωστα .... |
|
|||
|
|||
καλως ηρθες!
|
|
|||
|
|||
Φίλε Κώστα !!!
|
|
|||
|
|||
τις ιδιες αγάπες έχουμε
|
|
|||
|
|||
Να ειστε καλα παιδια ολοι σας..
|
|
|||
|
|||
Καλώς όρισες φίλε στην παρέα μας και ιδιοκτήτη ίδιας αγάπης.
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Νεος στην παρεα | nsepsas | Καλώς ήλθατε | 21 | 10-06-2009 11:43 |
'Αλλος ένας νέος στην παρέα. | pit | Καλώς ήλθατε | 17 | 10-06-2009 10:27 |
νεος στη παρεα | jim1100gs | Καλώς ήλθατε | 21 | 24-05-2009 23:34 |
καινουργια παρεα νεοι φιλοι | bmwgogagis | Καλώς ήλθατε | 25 | 15-04-2009 10:05 |
Μια (mini) MotoGP στην αυλή σας | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Άλλες εταιρίες | 1 | 20-02-2009 02:59 |