|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Bluetooth
Γειά χαρά παιδιά.
Θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής. Υπάρχει κάποια εξωτερική συσκευή bluetooth ? Εννοώ οτι, έχω κάποιο gps που συνδέεται με ακουστικά, ενσύρματα. Νομίζω οτι, υπάρχουν συσκευές, μικρές σε μέγεθος που τις συνδέεις ενσύρματα στην υποδοχή 3,5mm με το gps και μετά συνδέονται τα ακουστικά bluetooth ασύρματα με την συσκευή, οπότε και με το gps, οπότε έχεις σύνδεση ασύρματη με την συσκευή gps η οποία απο κατασκευής της δεν έχει bluetooth. Γνωρίζετε κάτι γι' αυτό ? Ευχαριστώ πολύ. Last edited by eolos; 25-01-2011 at 11:05. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Bluetooth
|
|
|||
|
|||
στο Ελλάντα μπορούμε να το βρούμε ???
|
|
|||
|
|||
Το ίδιο θα ρώταγα κι εγώ.
|
|
|||
|
|||
.. εγώ το αγόρασα απο το συγκεκριμένο site , μου ήρθε σε μια εβδομάδα ( ίσως λίγο περισσότερο αν θυμάμαι καλά ) και λειτουργεί μια χαρά.
|
|
|||
|
|||
Πόσο σου πήγε τελική τιμή, με όλα τα έξοδα μεταφοράς και δεν ξέρω τι άλλο ? Θυμάσαι ?
|
|
|||
|
|||
15,91 euro
|
|
|||
|
|||
αρχοντας ο fmargaritis
|
|
|||
|
|||
Να είσαι καλά φίλε fmargaritis.
Σ' ευχαριστώ πολύ. Μάλλον θα το χτυπήσουμε. |
|
|||
|
|||
Προς ενδιαφερόμενους.
Παληκάρια γειά σας. Έκανα ήδη παραγγελία 2 τμχ απο τα πιό πάνω, στην τιμή των 39,61€. Ξεκίνησα με ένα κομμάτι αλλά έβγαινε στα 28,60€ και βάζοντας άλλο ένα με πήγαινε στα 39,61€ οπότε και ερχόταν πολύ πιό φτηνά και έτσι παράγγειλα 2τμχ. (Μπορεί κανείς να το τσεκάρει κάνοντας προπαραγγελία). Σκέφτηκα να το πάω για ομαδική αλλά επειδή δεν μένω Αθήνα, θα υπήρχε και έξτρα κόστος αφού τα παραλάμβανα οπότε και δεν θα σύμφερε κανέναν σκέφτηκα και γι' αυτό δεν το έκανα. Για να πετύχει κανείς την τιμή που γράφεις fmargaritis, θα πρέπει να είναι απο 4 και πάνω κομμάτια, έτσι ? Παρόλα αυτά, εγώ παράγγειλα 2 και αν κανείς ενδιαφέρεται για το ένα, ας π.μ me για λεπτομέρειες κλπ, κλπ. Και πάλι thanks to fmargaritis |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
BMW MOTORRAD NAVIGATOR III BLUETOOTH | danaos | Πωλήσεις GPS & ενδοσυνεννοήσεων | 11 | 09-06-2010 14:27 |
BLUETOOTH MIDLAND BT2 INTERCOM | DAKIS | Πωλήσεις GPS & ενδοσυνεννοήσεων | 10 | 27-03-2010 00:00 |
Eνδοεπικοινωνια MIDLAND BT INTERCOM Bluetooth Οδηγου-συνοδηγου | georgekostas | Πωλήσεις GPS & ενδοσυνεννοήσεων | 7 | 18-11-2009 15:56 |
Πουλάω και εγώ σετ (δηλ. δυο) bluetooth ενδοσυνενόησης | NLS | Πωλήσεις GPS & ενδοσυνεννοήσεων | 11 | 10-07-2009 02:01 |
Νέα γενιά Bluetooth | skippybi | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 7 | 04-05-2009 00:52 |