|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΜΠΟΤΕΣ
Παιδια καλησπερα ενδιαφερομαι να αγορασω μποτες και επεσε το ματι μου σε αυτες Alpinestars Ridge Waterproof Boots £99.95 Θελω να τις φοραω βασικα σε κανα βολταρακι που θα πηγαινω, και τις βροχερες μερες που περνω την μηχανη στην δουλεια που σημαινει πανω απο ωκταωρο (αρα ισως να ειναι πιο ανετες απο τις ψηλες).Ο προβληματισμος μου ειναι 1ο μηπως βαζουν νερο απο πανω επειδη ειναι κοντες και 2ο επειδη μαλλον δεν ειναι core tex μην βραζουν τα ποδια στην καθημερινη χρηση.ΕΝΩΟΙΤΕ ΠΩΣ ΚΑΘΕ ΕΝΑΛΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΗ
|
|
|||
|
|||
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΜΠΟΤΕΣ
ok
Last edited by manousos; 03-10-2010 at 22:22. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΜΠΟΤΕΣ
Οι μπότες που λες κάνουν αν δεν κάνω λάθος με την ισοτημία ευρω λιρας κοστιζουν 130 ευρώ και δεν ειναι goratex .Για δες αυτές.TCX Explorer 2 Gore-Tex Boots - FC-Moto Shop
Last edited by diomiles; 03-10-2010 at 22:33. |
|
|||
|
|||
Μποτες μηχανης δυσκολο να τις φορας οκταωρο χωρις να οδηγεις λογω των ενισχυσεων και της σχετικης τους ακαμψιας. Μόνο χαμηλο μποτάκι μπορεις να ανεχτεις για τόσες ωρες
|
|
|||
|
|||
ρίξε μια ματιά στο motoraid και ο Γιάννης είναι πάντα πρόθυμος να εξυπηρετήσει τα μέλη μας με κάθε τρόπο...
|
|
|||
|
|||
Oxtar από Colori πάρα πολύ καλές τις έχω τρία χρόνια και τιμή στα 160€......
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
ΣΥΜΦΩΝΟ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙΣ ΕΧΩ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ......
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εγω έχω μποτακια tcx και εχω μείνει πολυ ευχαριστημένος .Μην ξεχνάς οτι είναι μία εταιρεία με εξειδίκευση στις μπότες.Νομίζω σαν μάρκα τις δουλευει και η colori.Απλά να ξέρεις ότι το fc moto μερικές φορές έχει καταπληκτικές τιμές όπως τώρα για τις μπότες που συζητάμε.Μπορεις να αγοράσεις με αντικαταβολή και με περίπου 10-12 ευρω μεταφορικά. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
10 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΓΙΑ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΙΣΤΕΣ!!!!!!!! | riko46 | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 15 | 21-08-2010 14:25 |
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ | tsompanis | Υγεία | 12 | 18-02-2010 21:26 |
ΜΠΟΤΕΣ ΟΝ-OFF GAERNE EXPLORER | RedSpider | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 13 | 11-02-2010 15:50 |
'' ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ '' | MARK | Χιούμορ | 4 | 03-12-2009 05:03 |
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!! | Alext | Χιούμορ | 4 | 30-09-2009 15:31 |