|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Πινακίδα με το GR
Κάποιος μου είπε πως δεν επιτρέπετε να βγεις εξωτερικό αν δεν έχεις το GR στην πινακίδα σου. Ισχύει? |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πινακίδα με το GR
Απο οσο γνωριζω μπορεις και να το εχεις κολημενο σε αυτοκόλητο.
|
|
|||
|
|||
Έλπα, 0,88€!
|
|
|||
|
|||
Ή ειμαι τυχερος και δεν μ εγραψαν ή δεν χρειαζεται.
Γιατι οσες φορες εχω βγει εξω, ποτε δεν ειχα τετοιο αυτοκολλητο. |
|
|||
|
|||
απο το ΕΛΠΑ - Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου και Περιηγήσεων
● Σήμα εθνικότητας GR: Μη λησμονήσετε να επικολλήστε στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου σας το χαρακτηριστικό της χώρας μας –GR- σε περίπτωση που οι πινακίδες σας δεν είναι ευρωπαϊκού τύπου. Διαφορετικά κινδυνεύετε με επιβολή προστίμου. Tο σήμα GR μπορείτε να προμηθευτείτε από τα Γραφεία της ΕΛΠΑ σε όλη την Ελλάδα. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Είσουν τυχερός |
|
|||
|
|||
Για πλάκα ρώτησα αλλά με γλιτώσατε από πολύ μπλέξιμο. Έχω παλιού τύπου, από τις μικρές και μου είπαν να μπω στην διαδικασία να την αλλάξω με καινούργια και με νέο αριθμό.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ωραια ακουγετε, σαν ποιημα !!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το ίδιο και εγώ...με έχουν γράψει για άλλους λόγους...καλά που δεν είδαν και αυτό... |
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Το θυμάστε το παιδάκι ; Επιστρέφει σύντομα στην Ελλάδα με το "Δημοκρατικό Κόμμα Α | MARK | Μου τη δίνει που ..... | 34 | 25-02-2010 11:17 |
Αλλαγή χρώματος...ΟΧΙ με το συνηθισμένο βάψιμο άλλα με μεμβράνες... | xurxes | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 17 | 25-12-2009 13:50 |
Νότια Αφρική με το adventure το Νοέμβρη | mlock | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 17 | 04-11-2009 14:54 |
Πρόβλημα με το ESA !!! | pkar | Τεχνικά θέματα διάφορα | 2 | 24-09-2009 15:49 |
Λίστα με το ποιο απαραίτητο αξεσουάρ για το αναβάτη | arisxios | Κράνη | 7 | 16-06-2009 15:08 |