|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
νεος στη παρεα
ειμαι νεος στη παρεα σας και αποφασισα να σας γραψω αφου σας γνωρισα απο κοντα στην εκθεση μοτο.
εχω ενα 1100 με 110000 και καμια δεκαρια ταξιδια στην ευρωπη ενω φτιαχνω πλανο για βορειο ακρωτηρι που δεν εχω παει ακομα. μου αρεσουν πολυ τα ταξιδιωτικα και τεχνικα θεματα που ανεβαζετε και τα διαβαζω παντα. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: νεος στη παρεα
καλως ηρθες στην παρεα!
|
|
|||
|
|||
Καλος ηρθες στην παρεα μας ταξιδιαρη.......!!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
καλως ορισες φιλε
|
|
|||
|
|||
Καλος ηρθες Δημητρη στην παρεα και ευχομαι να τα κανεις 1000000 τα χλμ με την κουκλα σου .....παντα ορθιοι λοιπον ......
|
|
|||
|
|||
Καλωσόρισες συνονόματε στην μεγάλη παρέα του GS Forum.
Θαυμάζω το κουράγιο και το θάρρος σου! Με το καλό λοιπόν να πραγματοποιήσεις και το φετινό σου όνειρο! Σε περιμένουμε να τα πούμε και από κοντά! |
|
|||
|
|||
Καλώς ήρθες.
Καλά να περνάς. Το 1100 καλό? |
|
|||
|
|||
Καλωσόρισες Δημήτρη και καλή διαμονή!
|
|
||||
|
||||
Δημητρό,
καλωσήρθες στην παρέα μας .... Καλά να περνάς και να κάνεις πολλά και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα, πάντα ΟΡΘΙΑ ..... .
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Βολτόμετρο στη BMW μας !!!! | billy_bmw | Τεχνικά θέματα διάφορα | 41 | 02-06-2012 18:41 |
Ραδιόφωνο στη μοτό... | Arkas | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 9 | 10-05-2009 03:39 |
καινουργια παρεα νεοι φιλοι | bmwgogagis | Καλώς ήλθατε | 25 | 15-04-2009 10:05 |
νεος αλλα οχι GS | nightwish | Καλώς ήλθατε | 18 | 09-04-2009 22:54 |
Στη φυλακή ή στη δουλειά ;;;;; | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χιούμορ | 2 | 25-02-2009 16:37 |