|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Όργανα για gs/rt.
Παράκληση σε όλους. Όποιος διαθέτει πίνακα οργάνων & μονάδα διαχείρισης (ηλεκτρονικός εγκέφαλος) που να είναι χαλασμένα όχι κατεστραμμένα να μου τον παραδώσει. Εννοείται ότι δεν θα έχω καμία υποχρέωση (επιστροφής η χρηματικής καταβολής. Θα κάνω προσπάθεια για επισκευή/ μετατροπή. Σας ευχαριστώ................. |
|
|||
|
|||
Αποφάσισες να αναβαθμίσεις τη λαδιέρα ;
Sent by Arkas via Tapatalk ! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Όργανα για gs/rt.
Απόσπασμα:
Ποτέ. Ένα Αξιόπιστο δεν το πειράζεις. Χθές στην εκδρομή έμαθα κάτι το καινούργιο φίλε. Και το δικό μου δεν έχει φλοτέρ (για ένδειξη καυσίμου). Δυστυχώς αυτή η εταιρία δεν θα με κάνει ποτέ μηχανικό. Απλά ανεβαίνεις και απολαμβάνεις την διαδρομή. Απλά τα ζητάω διότι δεν θεωρώ επιστήμη την επισκευή τους. Έχω την πεποίθηση ότι μπορώ να τα επισκευάσω και μάλιστα με μηδενικό η ελάχιστο κόστος. Πιστεύω ότι αξίζει να κάμω μια προσπάθεια................... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
... πού την θυμήθηκες αυτή την έκφραση τώρα ??? Τί να κάνει εκείνο το παιδί ??? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
αστους Ναπο αστους αυτους......... πεμου εμενα φυλε που σε καταλαβανω .....παλια οδυγουσα κε αξιοπηστα οπως XR500R rd350lc yps cb900 gs850 gs750e ισως να ξερω κατι .... εχω ενα εγκεφαλο απο rt1200 r του 2012 σε αρηστη καταστασει αλλα για να σου το στηλω θελω ενα ταψη γαλκτοπουρεκα για μενα κε τις ομηγυρης μου , στην ομηγυρη μου περηλαμβανεσαι κε εσει !! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
σε καποια γωνια θα καιροφυλακτει!!
|
|
|||
|
|||
Πάτε αρκετά χρόνια πίσω.
|
|
|||
|
|||
Κι όμως η επιλεγόμενη "λαδιέρα" εχθές στην εκδρομή εκινείτο αξιοπρεπέστατα.
|
|
|||
|
|||
Και για να είμαι ειλικρινής Πάνο μου. Δεν ήρθα από την παλαιά Εθνική διότι προχθές έκανα service και που να αλλάζω ξανά μαρσπιέδες ...........
|
|
|