|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
bmw decode
για δειτε και αυτο....φοβερο εεεεεεε...που τα βρισκω.... http://www.bmw-z1.com/VIN/VINdecode-e.cgi
copy paste αυτο το link και τα συμπερασματα δικα σας θα χρησιμευσει σε πολυ κοσμο πιστευω αντε και καλη τυχη μαγκες |
|
|||
|
|||
Απάντηση: bmw decode
Not Found
The requested URL /VIN/VINdecode-e.cgi was not found on this server. .... |
|
|||
|
|||
...ο φιλος μαλλον εννοει αυτο! το link . δινεις τα 7 τελευταια ψηφια απ το αριθμο της μηχανης που αναγραφεται στην αδεια ...και σου δινει μερικες πληροφοριες για το μοντελο σου!
........ |
|
|||
|
|||
μην πατατε πανω στο link..πραγματι δεν βγαζει τιποτα..καντε copy paste και μετα οτι λεει ο παναγιωτιδης...βγαζει την ημερομηνια παραγωγης της μηχανης στο εργοστασιο...πιστευω να θα ειναι χρησιμο σε οσους ενδιαφερονται για αγορα μεταχειρισμενου
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Thanks anyway. |
|
|||
|
|||
Καλησπέρα . . . Και στα δύο link βάζω το νούμερο αλλά η απάντηση είναι η ίδια . . . Δεν υπάρχει το νούμερο!!!Ν'αρχίσω ν'ανησυχώ;;;Ένας επίσημος έμπορος βάσει αριθμού πλαισίου μου είπε ότι η μηχανή έχει εισαχθεί από ΙΑΠΩΝΙΑ!!!
Ειλικρινά έχω τρελαθεί . . . |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
εννοεις σιγουρα για bmw? ή για αλλη μαρκα? μηχανης αυτα τα link ειναι για bmw και δεν σου λεει απο που εχει εισαχθει, αλλα το ποτε κατασκευαστηκε, και εαν ειναι ευρωπαικων ή αμερικανικων προδιαγραφων Last edited by J-P-HELLAS; 14-11-2013 at 23:04. |
|
|||
|
|||
Αν βάλω τα 7 ψηφία τότε δε το βρίσκει . . . Να σου γράψω τον αριθμό πλαισίου να το δοκιμάσεις;;;Υπάρχει περίπτωση κάποιος να έκανε εισαγωγή μηχανή από Ιαπωνία;Και μάλιστα Γερμανική;;;;;;;;;;;;
|
|
|||
|
|||
Εννοείτε ότι η μηχανή είναι R 1200 ADV '10!!!
|
|
|||
|
|||
ο αρ πλαισιου ειναι μονο 7 γραμματα?
Για στειλε μου τον αριθμο πλαισιου με πμ αντιγραψε τον απο το σημειο στη βαση του τιμονιου που ειναι κτυπημενο με laser κοιτα μην ειναι καλλυμμενο το τελευταιο νουμερο... με στοκο η κατι αλλο |
|
|