|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ΚΡΗΤΗ - ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
Παίδες την Κυριακή 29/03 η
Λέσχης Μοτοσυκλετιστών BMW Κρήτης διοργανώνει εκδρομή στην Ιεράπετρα Μια και το ξέχασα να το πω την προηγούμενη φορά το γράφω τώρα 90% θα πάω θα είμαι σίγουρος το Σάββατο το βράδυ. ( ΕΚΤΟΣ ΚΑΚΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΗΛΙΚΙΑ ΜΗΝ ΠΑΘΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ) Τα πρώτα τηλέφωνα έπεσαν το απόγευμα και άρχισαν οι πρώτες προτάσεις Θα σας ενημερώσω για το μάζεμα |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΚΡΗΤΗ - ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
Απόσπασμα:
και τι στο κοσμο. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δεν έχω διαβατήριο |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
έλα ρε Κυριακο θα τη βγάλεις από το σαλόνι? Έχω πρόβλημα με τα παιδιά και δε ξέρω αν μπορέσω. |
|
|||
|
|||
Καλή επιτυχία στην εκδρομή!!!
|
|
|||
|
|||
Ωραία η Κρήτη ,έχω της καλύτερες αναμνήσεις από το καλοκαίρι του 08
Καλά να περάσετε :sm5: |
|
|||
|
|||
Αντε τυχεράκια.....Με το καλό!!Γράψε κανένα χιλιόμετρο και για μένα γιατί είμαι <<μέσα>>την Κυριακή!!!!Στην επόμενη εκδρομή θα φροντίσω να έρθω!Καλά να περάσετε!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Γι αυτό κάνε ένα ταξίδι κ εσύ μέχρι Ελβετία, έτσι να τους την σπάσεις (να την βγάλεις και από το σαλόνι ) Με το καλό παιδιά και καλά να περάσετε.. και ρίχτε και καμιά φωτο!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Πολύ θα ήθελα να έρθω και γώ μαζί σας μιας και βρίσκομαι στη Κρήτη(Ηράκλειο) απο χθες το βράδυ αλλά δεν έφερα τη μηχανή μαζί μου , ήρθα αεροπορικώς.
Είμαι σίγουρος οτι θα περάσετε πολύ όμορφα μιας και ο καιρός είναι πολύ καλός & ηλιόλουστος! Καλά να περάσετε ...! |
|
|