|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Πρώτες βοήθειες..
Δούλευε ο παππούς στήν Κόρινθο καί ξεκίναγε κάθε μέρα μέ τή βέσπα του από Αθήνα καί δεξιά δεξιά μέ 60 χλμ.πήγαινε στή δουλειά του.Γιά να μήν του φεύγει το καπέλο το έβαζε ανάποδα (μέ τό γύσο πρός τά πίσω)καί γιά νά μήν κρυώνει κούμπωνε τό σακάκι ανάποδα (μέ τά κουμπιά πίσω)Μιά μέρα στήν κακιά σκάλα σε μιά στροφή πατάει κάτι χαλίκια καί πάρτον κάτω τόν παππού.Τον βλέπει ένας τσομπάνης που έβοσκε τα κατσίκια του παραπάνω στα βράχια τρέχει τον σηκώνει και τον ρωτάει αν είναι καλά.Καλά είμαι του λέει ο παππούς.Σε λίγο περνάει περιπολικό και ρωτάει τι έγινε.Τι να σας πώ ρέ παιδιά λέει ο τσοπάνος.Μίλαγε ο άνθρωπος αλλά μέχρι να του φέρω το κεφάλι στά ίσια κάτι έπαθε...
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πρώτες βοήθειες..
Παναγιά μου, μην βρεθεί μπροστά μας....
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Jefe |
|
|||
|
|||
....και μετά μου λέτε εμένα ότι ο τσομπάνης που τον κάνατε και μοντεράτορα είναι σοβαρός άνθρωπος αιντεεεε....
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
IX ΕΚΤΑΚΤΟΣ ΦΟΡΟΣ-Πρώτες παρενέργειες | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Διάφορα | 7 | 11-07-2009 16:39 |
Πρώτες Βοήθειες (ii) - Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) !!!!!!!!! | riko46 | Υγεία | 5 | 11-07-2009 14:26 |
Πρώτες βοήθειες σε επείγουσες καταστάσεις!!! | Arkas | Υγεία | 2 | 23-06-2009 23:58 |
Πρώτες Βοήθειες | syan | Χιούμορ | 9 | 16-05-2009 15:46 |