|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Λογαριασμος Facebook
Καλησπέρα στην παρέα. Οι ήδη έχοντες λογαριασμό στο Facebook , γνωρίζουν κάνα τρόπο να ανοίξω λογαριασμό με ψευδώνυμο και οχι με όνομα επώνυμο? Ευχαριστώ.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Λογαριασμος Facebook
Δοκίμασε με νέο mail στο οποία τα στοιχεία θα είναι ίδια με αυτά που θέλεις στο φουμπου!!!
|
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ Στέφανε. Θα δοκιμάσω.
|
|||
|
|||
Γιατί? Ζητάνε ταυτότητα για το όνομα? Αν βάλεις, δηλαδή, ψευδώνυμο ποιος ξέρει ότι δεν είναι αληθινό όνομα??
Κάτι σελίδες τού τύπου "φίλοι τού τάδε συλλόγου/ομάδας/ράτσας σκύλων/κλπ" είναι αληθινά ονόματα? Μην τρελαθούμε! Δεν ξέρω, ρωτάω. Εγώ δεν έχω λογαριασμό. |
|
|||
|
|||
Ωραια.... τον εκανες.... και τι εβαλες;;;;
Σοκολατας..... Τζαμπα.... |
|
|||
|
|||
Ζητάει ονοματεπωνυμο. Πρωτη φορά κανω. Παιδευτηκα λιγο... Αλλα τελικά κατάφερα να βαλω το ψευδώνυμο. .. Για ευνόητους λόγους που μπορεί για άλλους να μην είναι σημαντικοί. ..
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Για να μην ανοίγω άλλο θέμα για το φατσοβιβλίο.
εδώ και πολλές μέρες δε μπορώ να γράψω σχόλια, να κάνω like, να γράψω κάτι στην κατάσταση, τίποτε, νέκρα! καμιά ιδέα;! κάτι άλλαξα στις ρυθμίσεις του chrome γιατί μου πετούσε συνέχεια αγγελίες κι από τότε πάπαλα! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αν δοκιμάσεις με άλλο browser και δουλέψει μάλλον πρέπει να κανασετάρεις τον chrome!!!Το ποιο καλό για διαφημίσεις είναι το adblock που παίζει να δουλέυει και με το youtube!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το έχω ήδη ενεργοποιημένο το adblock, θα δοκιμάσω τον firefox, ευχαριστώ για την πρόταση, δεν το είχα σκεφτεί. Δοκίμασα στο firefox, εμφανίζονται όλα κανονικά! Αντε τώρα να βρω που έχω κάνει την πατάτα! Last edited by ortho; 23-11-2013 at 22:42. |
|
|