|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Info για υποψηφια νυφη
Για να αρχισει καλα η χρονια θερμοπαρακαλω οποιον γνωριζει καλα
η και λιγοτερο καλα πραγματα για την παρακατω κοπελια να ενημερωσει! Ιδιαιτερη χαρα θα ειναι να ανηκει σε καποιον απο εμας! Η μηχανη θα ερθει Θεσσαλονικη για τον αδερφο μου χωρις ελεγχο απο κοντα οποτε η συμβολη σας ειναι καθοριστικη. Χιλια διακοσια ευχαριστω!! Bmw R 1200 GS Adventure R 1200 GS ADVENTURE '07 - € 7.900 EUR - Car.gr |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Info για υποψηφια νυφη
Αν παλι εχουμε κουτσομπολια γι αυτην ακομα καλυτερα κι ακομα πιο κοντα!!
Bmw adventure '07 - € 7.500 EUR - Car.gr |
|
|||
|
|||
Ντεν ξερω καρντια μου....
αν τες μπορω να παω να την ντω απο κοντα την ατιναια και να σε πω |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
εν βλεφαρο εκει που ποναει το πορτοφολι...Μεταδοση και διαφορων ειδων δισκοι δηλαδης!! Χρωσταω απο τωρα αξημερωτη μπουγατσα με κρεμα στην Αθηνά |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πασχάλη ίσως μπορέσω αύριο κατα τις 10 το πρωί να πεταχτώ να την δώ.Το θέμα είναι ότι εγώ θα μπορέσω να δώ τα απλά και επιφανειακά.Μίλα μαζί του αν είναι αύριο να προσπαθήσω να περάσω.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Γιαννη ευχαριστω! Ασε τον πατερ να παει πρωτα αυτος που ξερει και τον ηχο απο τα striptease!! Last edited by paschalis; 04-01-2013 at 18:28. |
|
|||
|
|||
Θα μπορέσω να περάσω Ντεφτέρα ή Τρίτη απόγευμα...και 2 τεπόζιτα να χρειαζόμουν πάλι θα το έκαναγιαυτό μη μου κολλας μη στείλω τίποτα καντήλια
είδα οτι είναι στο Βαγια στην Καλλιρόης....Θα περασω να ρίξω ένα Αγιο Βλέφαρο και να σε πω!! συμβουλή.... μιας και ειναι -- ο θεος να τον κάνει επίσημος....αν τελικα την παρει απο εκει να ζητήσει εξτρα εγγύηση....... και για να μήν υπάρξουν παρεξηγήσεις..... 1)Εγώ μηχανικός δεν είμαι αλλα κάτι κόβει το μάτι μουκαι το αυτί μου....(το αλλο δεν το λέω θα με κόψει ο big briother) 2)Οι μπουγάτσες παρακαλώ να είναι 2!--Μιας και με ανοιξες την ορεξη..... 3)Επειδή το κεφαλι μου εχει γίνει κουβαρίστρα με την δουλεια....στειλε μου το κινητό σου να σε...πάρω όταν πάω να το δώ! 4)Ευλογίες!!! |
|
|||
|
|||
O προεδρας με adve????? Πλακα με κανεις τωρα!!!!! Ελα... πες την αληθεια... για σενα ειναι αλλα δεν τολμας να το πεις!!!!! Τωρα που βαλαμε και εμεις το σκαφος στον ΝΟΘ διπλα διπλα θα τα παρκαρουμε!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
τεποζιτο???? αντε να μην ρουφιανεψω μερες που ειναι..... φαω και κανα αφορισμο!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Καλά αποτελέσματα Πασχάλη και μακάρι να κάτσει κάπου η μπίλια |
|
|