|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Μπαταρία !!!!!!
Θα ήθελα την γνώμη σας πάνω στο θέμα αυτό.Θέλω να αλλάξω μπαταρία στη μπέμπα μου ( 1150 GSA ).Στην BMW μου είπαν 160 ευρώ + εργασία.Ξέρουμε άλλη αξιόπιστη μπαταρία αλλά σε πιο φθηνή λύση ??? Ευχαριστώ εκ των προτέρον !!!
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μπαταρία !!!!!!
odyssey
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αγόρασε ένα μεταχειρισμένο παπάκι να σου μείνει η μπαταρία, με 200 ευρώπουλα βρίσκεις |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
φίλε GSairways, θα post-άρω το απόγευμα τον κωδικό μιας YAUSA (ανοιχτού τύπου) που είχα βάλει στο 1150 με την οποία εξακολουθεί και εργάζεται πυρετωδώς.
Το μόνο που θέλει είναι συμπλήρωμα υγρών πριν αλλά και μετά το καλοκαίρι..... Με τη παραπάνω χρήση κρατάει κοντά 4 χρόνια (!) και συνεχίζει απ'ότι μαθαίνω... Σίγουρα θα κοστίσει λιγότερο από τα μισά που σου ζητάει η BMW και τσαντίζομαι που σου λένε ότι θα χρεώσουν και εργασία για δουλειά 7 λεπτών.... 1 λεπτό να ξεβιδώσει τη μία και μοναδική βίδα δεξιά του τεπόζιτου, 1 λεπτό να το στηρίξει , 1 λεπτό να ξεβιδώσει τους πόλους και δύο λεπτά να βάλει τη καινούρια και να συνδέσει πάλι τους πόλους. Σύνολο 5 λεπτά και ακόμα 2 για να ξαναβάλει το τεπόζιτο στη θέση του.... Μάλιστα μπορεί να λέω και πολλά γιατί αυτη τη δουλειά την έχουν κάνει 7000 φορές.. Last edited by vpentza; 07-04-2010 at 12:51. |
|
|||
|
|||
εχει και η exide με gel κλειστου τυπου που ειναι παρα πολυ καλη!!στα 120$
|
|
|||
|
|||
Άλλαξα μπαταρία την Μ. Τετάρτη στο 1150 και αντικατέστησα την εργοστασιακή με την odyssey pc680, με κόστος αγοράς 120 ευρώ (παραδομένη στο σπίτι μου) και ξόδεψα μια ώρα χαζεύοντας με ένα φίλο
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
καλοριζικη......
σοφη η κινηση της odyssey..... |
|
|||
|
|||
όπως σου υποσχέθηκα :
YUASA Model 518 14 12V-18A Ρώτα σε κανα βενζινάδικο που δίνει και μπαταρίες για μεγάλες μοτό..... Δοκίμασε στο πρώτο βενζινάδικο που συναντάς στην οδό Θησέως/Καλλιθέα ανεβαίνοντας από παραλία προς την Αθήνα. Βάλε τον να πάρει τηλ να ρωτήσει....συνήθως το κάνει..... Στη προτείνω επειδή την έχω δοκιμάσει, όχι ότι οι προλαλήσαντες έχουν άδικο στο τί σου προτείνουν....εγώ σου προτείνω κάτι μάλλον φθηνότερο. Αν μάλιστα κάνεις επαφή και έχεις νέα....θα μπορούσες να το ποστάρεις να έχουν οι συνφορουμίτες ...επιλογές. |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μπαταρία | Vakalos | Τεχνικά θέματα διάφορα | 6 | 15-12-2008 03:34 |