|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Χριστουγεννιάτικα στην Βιέννη???
Ναί φίλοι μου, Χριστουγεννιάτικα στην Βιέννη! Είναι κάτι που χρωστάμε η Βάνα(Syvaris) κι εγώ στα παιδιά μας! Επειδή κάθε χρόνο κάνουμε κανά δυό ταξιδάκια με την μοτό στο εξωτερικό, έχουμε καθιερώσει τα Χριστούγεννα να πηγαίνουμε με τα παιδιά σε κάποιο προορισμό του εξωτερικού με το αυτ/το ή με το αεροπλάνο(όχι το δικό μας ). Έτσι φέτος επιλέχθηκε η Βιέννη. Αυτά γιά την ώρα, κι επειδή η πτήση είναι πολύ πρωϊνή, θα τα ξαναπούμε αύριο από Βιέννη!
Jefe |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Χριστουγεννιάτικα στην Βιέννη???
Καλα να περάσετε !!!!!! |
|
|||
|
|||
Καλό ταξίδι Θανάση και καλά να περάσετε . |
|
|||
|
|||
Πολύ καλή επιλογή Θανάση!
Καλή διασκέδαση και να ευχαριστηθείτε όσο μπορείτε! |
|
|||
|
|||
Όπως ξανάπαμε και αλλού...
"καλά να περάσετε και καλή επιστροφή" |
|
|||
|
|||
Μπράβο σας παιδιά, καλό ταξίδι, καλά να περάσετε, ε και ξεναγήστε μας λίγο στη Βιέννη!!!
Καλά Χριστούγεννα να έχετε |
|
||||
|
||||
.... την "ανταπόκριση" του Arka,
την περιμένουμε από πέρυσι .... Ελπίζω η δική σου, να είναι πιο άμεση ...
|
|||
|
|||
Μπράβο!! Πολλή καλή επιλογή!
Καλά να περάσετε! Καλό ταξίδι να έχετε, καλά να πάτε, καλά να περάσετε και με το καλό να επιστρέψετε! |
|
|||
|
|||
Ονειρεμένη χριστουγεννιάτικη Βιέννη. Τι μου θύμισες… ότι δεν έχω πάει.
Πλάκα κάνω, είναι πολύ όμορφα. Ιδιαίτερα τα Χριστούγεννα. Καλά να περάσετε και καλή επιστροφή. Εις αναμονήν φωτό…. Καλά Χριστούγεννα. |
|
|||
|
|||
Θανασάκο εύχομαι να περάσετε πολύ πολύ όμορφα.Καλό ταξίδι
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Χρόνια Πολλά στον Παναγιώτη, στον Μάριο, στην Μαρία κ στην Δέσποινα !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 16 | 23-11-2010 12:00 |
Βενζίνη 1,398€ δίπλα στην Aldi στην Πειραιώς.... | george1968 | Διάφορα | 15 | 28-08-2010 10:02 |
"Χρυσές δουλειές" για το RTL, χάρη στην επιστροφή Σουμάχερ στην F1 | MARK | Αγώνες | 1 | 16-03-2010 18:39 |
Πιέσεις για διόδια στην Εγνατία οδο και αυξησεις στην Αθηνων-Πατρων! | georgekostas | Ελλάδα | 5 | 14-12-2009 20:45 |