|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Κατάληψη της νομικής από λαθρομετανάστες.
Εριξα μιά ματιά στα online πρωτοσέλιδα καθημερινών εφημερίδων. Ολα είχαν σα θέμα την εντολή του Πρωθυπουργού για λύση του θέματος. Καμία όμως δεν είχε μία σοβαρή ανάλυση για το τι σημαίνει ή τι μπορεί να κρύβεται πίσω από την κίνηση 250 βορειοαφρικανών με τη συμπαράσταση φοιτητών στην Αθήνα.
Πολύ πιθανόν ότι ο περισσότερος κόσμος δεν έχει αντιληφθεί πόσο σοβσρή είναι η κατάσταση. Μέχρι τώρα είχαμε χρήση του ασύλου από μπαχαλάκηδες, αναρχικούς, μασκοφόρους. Τώρα έχουμε και λαθρομετανάστες και μάλιστα όχι ότι να΄ναι, μιλάμε για Magreb. Επίσης άξιο απορίας είναι ότι πρόκειται μόνο για άρρενες, καθόλου γυναίκες. Θυμηθείτε την κατάληψη των Προπυλαίων προ διμήνου για δημόσια προσευχή μουσουλμάνων. Την επόμενη φορά μπορεί να καταλάβουν το Μουσείο της Ακροπόλης ή και την ίδια την Ακρόπολη… Θυμηθείτε το Δεκέμβριο του 08. Προσπαθείστε τώρα να φανταστείτε τι έχει να γίνει αν ο πρύτανης δώσει την άδεια να μπει η Αστυνομία για να μαντρώσει τους λάθρο και σε δεύτερο χρόνο να τους απελάσει. Εχουμε γίνει τελείως ξέφραγο αμπέλι, αν και μάλλον αυτή τη φορά δεν νομίζω ότι μιλάμε για απλή ανικανότητα. Οι αρχές γνώριζαν τι θα συμβεί. Ειχε δοθεί αίτημα στην Κοσμητεία της Νομικής για να ¨φιλοξενηθούν" οι λάθρο. ΟΙ 250 ήρθαν από τα Χανιά. Και κανείς δεν τους σταμάτησε. Και τώρα έχουμε πολύ σοβαρό πρόβλημα. Είμαι ό τελευταίος που θα έγραφε κατά των λάθρο, ο ίδιος έζησα 13 χρόνια στο εξωτερικό, αλλά τώρα δεν πάει άλλο. Δεν είναι δυνατόν όποιος θέλει να εκβιάζει το κράτος, εμάς δηλαδή. Δεν μπορεί να εκβιάζεται η Πολιτεία από ανθρώπους που εισήλθαν παράνομα στη χώρα. Κάθε μέρα που παραμένουν στην Νομική Σχολή Αθηνών ξεφτυλίζεται η έννομη τάξη της χώρας. Είναι πρόκληση. Και πολύ πιθανόν ότι δε μιλάμε για εξαθλιωμένους μετανάστες αλλά για ομάδα κρούσης. Ψεύτης να βγω, αλλά δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Κατάληψη της νομικής από λαθρομετανάστες.
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Για πρώτο μήνυμα φίλε, δεν είσαι κι ιδιαίτερα ευγενικός! Εκτός αν δεν είσαι ιδιαίτερα ΕΞΥΠΝΟΣ. Αλλιώς θα καταλάβαινες ότι εννοώ τους μετανάστες γενικά! |
|
|||
|
|||
στεναχωρη κατασταση.....το χειροτερο ειναι οτι αυτοι οι ανθρωποι,σουλατσαρουν ελευθερα και κανουν οτι τους γουσταρει....
προφανως καποιοι τους προστατευουν.... |
|
|||
|
|||
Οι ζημιές που θα γίνουν στον χώρο από ποιόν θα πληρωθούν;;;;;
|
|
|||
|
|||
Δηλαδή λεω εγώ τωρά θα μπορούσαν λαθρομετανάστες να έχουν κάνει κατάληψη σε κάποια νομική σχολή της ....Αμερικής?
|
|
|||
|
|||
Πόσο ######### κράτος έχουμε τέλος πάντων...?
|
|
|||
|
|||
Τι λες τώρα, στα ######### υπάρχουν αρχές!!!
|
|
|||
|
|||
Θα τους είχαν "παίξει" κανονικά λέμε ... αστειεύεσαι;
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Έχει καταντήσει μάστιγα γιά όλη την χώρα μου φαίνεται.... Jefe |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Συνελήφθη από άνδρες της ελληνικής αστυνομίας | tomvasi | Χιούμορ | 14 | 04-01-2011 20:02 |
Σηκώθηκε από το φέρετρό της | MARK | Κόσμος | 14 | 30-12-2010 22:29 |
Τα σπάνε οι λαθρομετανάστες στην Πάτρα κάθε 3 και λίγο... | yns | Μου τη δίνει που ..... | 56 | 23-12-2010 00:10 |
Κατάληψη.. της Ακρόπολης!! | Carduelis | Ελλάδα | 24 | 06-05-2010 10:19 |
Κατάληψη της Υψούς.. | Carduelis | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 111 | 04-05-2010 19:00 |