|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Επανάληψη Μήτηρ Πάσης Μαθήσεως
Έχει Ξαναπαίξει αλλά.....
(μην το δείτε με γεμάτο στομάχι) Όπως μου έλεγε και ένας δάσκαλος " το να οδηγείς είναι σαν να κρατάς ένα όπλο στο χέρι, μπορεί σε μία στιγμή να σκοτώσεις κόσμο " YouTube - TAC Campaign - 20 year Anniversary retrospective montage "Everybody Hurts" music by REM TV ad Last edited by frits; 21-03-2011 at 22:13. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Επανάληψη Μήτηρ Πάσης Μαθήσεως
Ο Θεός να μας φυλάει...
|
|
|||
|
|||
Τραγικό και ταυτόχρονα διδακτικό
|
|
|||
|
|||
Δεν φτάνει μόνο ο Θεός να φυλάει, πρέπει κι εμείς να βάλουμε το χεράκι μας. Πρόσφατα μετά από γλέντι σε σπίτι φίλου ήμουνα ο μ@λ@κας της παρέας που τσακώθηκα με τον κολλητό μου, του πήρα τα κλειδιά και τον άφησα να πάει σπίτι του με ταξί. Την επόμενη μέρα πήγα σπίτι του και του τα έδωσα κι αυτός "ήταν εκεί" για να τα πάρει.
Μου ζήτησε συγνώμη αλλά και να μη μου ζήταγε, ήξερα ότι μέσα του συμφωνούσε με την πράξη μου. Εμείς λοιπόν να μας φυλάμε, να μην υπερεκτιμάμε τις δυνατότητές μας για να μας χαίρονται αυτοί που μας αγαπάνε. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Πολύ ιδιαίτερο αλλά και διδακτικό όλα είναι στο χέρι μας και στο μυαλό μας πάντα όταν οδηγούμε δεν πίνουμε είναι νόμος . |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το κακό είναι ότι δεν υπάρχουν πάντα νηφάλιοι να παίξουν αυτόν τον ρόλο με τα γνωστά αποτελέσματα.. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΗΡΘΕ Η ΑΝΟΙΞΗ.. (τι άλλο να υποθέσω Στο Βόλο πάντως αδέρφια, τις τελευταίες μέρες που μύρισε για τα καλά η άνοιξη έχει παλαβώσει πολύς κόσμος και τρέχουν σαν δαιμονισμένοι.. ανάμεσα σ'αυτους δυστυχώς και κάτι τύποι με 750 και άλλοι με 1000αρια χωρίς κράνος με τζινάκι που προσπαθουν να βελτιώσουν το χρόνο 0-100 μέσα στην πόλη! τι μπορεί να κάνει κανείς; τι να πεις και πως μπορείς να κάνεις το μ@λ@κ@ να βάλει μυαλό; Δυστυχώς η άδεια οδήγησης (μοτο και αυτοκινήτου) στην πατρίδα μας θεωρείται δεδομένη για όλους! ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.. Τελικά ναι.. σε κάνουν να το λες... Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΕΙ!!! Last edited by sagini.sail; 30-03-2011 at 21:03. |
|
|||
|
|||
Όποτε το βλέπω
|
|
|