|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Bοήθεια για επιλογή ζελατίνας σε F650GS twin
Καλησπέρα,
θα ήθελα την βοήθειά σας για επιλογή ζελατίνας για το f650gs twin μου. Eιμαι 1.75μ και κουράστηκα πια μετά απο 4 χρόνια αέρα μιας και εχω την πιο κοντή ζελατίνα της μαμάς. Κοιτάω στο νετ και βλέπω ομως κάτι εκτρόματα... Έχει κανείς σας καμια να προτείνει που να μην αλλιώνει τόσο την οψη της μηχανής; Αν βγαίνει και σε φιμέ ακομα καλύτερα. Αυτή η ergo της wunderlich κάνει φασαρία; |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Bοήθεια για επιλογή ζελατίνας σε F650GS twin
|
|
|||
|
|||
Πω πω ρε φιλέ πως άντεξες τόσο καιρό χωρίς να την αλλάξεις!! Εγώ το πρώτο πράγμα που έκανα στην δικιά μου ήταν να βάλω μια ζελατίνα που… να είναι πραγματικά ζελατίνα.
Έχω βάλει αυτήν http://www.motoraid.eu/shop/product_info.php?products_id=2345 και είμαι ικανοποιημένος. |
|
|||
|
|||
Φίλε Μανώλη εγώ είχα βάλει τηn ψηλή της BMW... Θεωρώ ότι είναι καλή... Δεν θυμάμαι πόσο έκανε. Βέβαια και η σκούρη της Puig νομίζω είναι πολύ καλή...
Αυτή είναι η ψηλή της μαμάς... Uploaded with ImageShack.us |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Αντεξα αλλα μεχρι εδω. Αρκετα με το κρυο και τον αέρα. Της μαμας μου φαινεται πολυ κυρτη, ασε δε που κανει και τα τριπλα. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Επισης πες μας το υψος σου και που σε χτυπαει ο αερας.(π.χ. στο πανω μερος του κρανους)Στοβιλισμους εχεις?? |
|
|||
|
|||
Φίλε Μανώλη μια πολύ καλή αλλά αρκετά αλμυρή επιλογή είναι και η desierto touratech...εγώ στο 1.90 και έχω εξαιρετική κάλυψη η axardal στο 1.74 δεν καταλαβαίνει τίποτα!! Και μερικές φωτογραφίες
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2 |
|
|||
|
|||
Φίλε manoli έχουμε το ίδιο ύψος, η ζελατίνα δεν κάνει ούτε θόρυβο ούτε αλλάζει την συμπεριφορά της μοτοσυκλέτας με στροβιλισμούς ή κάποιο άλλο τρόπο. Ο αέρας με χτυπάει στο πάνω μέρος του κράνους και αυτό ίσως να σου προκαλέσει ένα πρόβλημα αν έχεις σηκωμένη τη ζελατίνα του κράνους σου και δεν είναι σκληρή στο κατέβασμά της. Στο δικό μου καθημερινό κράνος που είναι σχετικά χαλαρή, μετά τα 100χλμ κατεβαίνει από μόνη της από την πίεση του αέρα. Στο καινούργιο κράνος που έχω τώρα (Shoei) δεν έχω κανένα πρόβλημα. Σας επισυνάπτω και photo με την αφεντομουτσουνάδα μου και τις καλές μου
Νομίζω ότι, αν υπολογίσεις και την τιμή της, είναι μια πολύ τίμια πρόταση… |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Κουκλος εισαι βρε αδερφακι!! |
|
|||
|
|||