|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Εχουμε κανενα μεσα στην FORD???
Γεια χαρα σε ολους....Αγορασα ενα μεταχειρησμενο FORD FOCUS και το ραδιοκασετοφωνο ειναι κλειδωμενο και ο κωδικος πουθενα.Εψαξα στο Ιντερνετ για σπαστηρια αλλα βρηκα μονο για την σειρα Μ το δικο μου ειναι V.Yπαρχει καποιος συμφορουμιτης εδω που εργαζεται σε επισημο αντιπροσωπο της Ford να του δωσω το s/n για να με δωσει τον κωδικο? Εδω με ζητησαν 20 ευρω...Μας τους λεω εδω ειναι το s/n οριστε και το τιμολογιο αγορας κλπ...Οχι θα το φερεις να το ανοιξουμε εμεις να κανουμε reset και παπαριες...Αντε καλα τους ειπα και εφυγα...Βοηθεια χωριανοι
|
|
||||
|
||||
Απάντηση: Εχουμε κανενα μεσα στην FORD???
Το δικό μου - KENWOOD - έχει ένα κοντρολάκι, που το βάζεις μπροστά του κ του στέλνει κωδικούς ... Εσένα δεν έχει κάτι τέτοιο ??? Πώς τους περνάς τους κωδικούς ??? .
|
|||
|
|||
Καλημερα Νικολα...Χειροκινητα
|
|
|||
|
|||
Αν δεν βρεις κανένα στειλε μου να πάω σε εναν επίσημο να δώ τί μπορώ να κάνω
|
|
|||
|
|||
παιδι για τα πάντα
|
|
|||
|
|||
Θα πάρω ένα τηλέφωνο και θα σε ενημερώσω .
|
|
|||
|
|||
Σε παίρνω τηλέφωνο
|
|
|||
|
|||
Problem solved. Eυχαριστω και απο εδω τον GIOF για την καλοσυνη του να με παρει τηλ.
Χιλια ευχαριστω!!! υ.γ Πατερ εσενα σε θελω για τις τσιμουχες...φαινεται οτι του Μουτρου ειναι ακομη στην θεση της οποτε "δουλευει" |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
βρήκα την αντιπροσωπεια τους στο χουριο σου!!!(θα επανελθω αυριο για λεπτομερειες!) |
|
|||
|
|||
|
|
|