|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
...ενα μεγαλο ευχαριστω στο GS FORUM, στον tzim,στο Θανασηmotion-n-style
λίγα λόγια αλλά περήφανα,.,.,.,..,
σήμερα παρέλαβα το μωρό μου, μετά απο 70 μέρες!!!!!! ένας θεός ξέρει πως άντεξα τόσο καιρό,,,, αλλά ας τα πάρω απ την αρχή μέσα Αυγούστου είχα ένα μικρο ατύχημα, εδω στη Θεσσαλονίκη, με έναν Βούλγαρο!!!!,,,, έφταιγε..... ολοφάνερα! είχα και δυο μάρτυρες, παιδιά απο την Υπ. του Δημου....που τον σταμάτησαν! 300 μέτρα πιο κάτω στο δια ταύτα.......η Τροχαία περίμενε να βγω απ το νοσοκομείο (προληπτικά πήγα να δω αν είχα κατι) διότι ένιωθα κάτι πονάκια,,,,και να δώσω κατάθεση!!! να ναι καλά ο κολλητός......element....που βοήθησε την κατάσταση στη τροχαία μαζεύουμε σε φωτοτυπίες ολα τα έγγραφα, και μιλάω με τον ασφαλιστή μου, tzim - chartis....και του τα στέλνω!!! έλα που στα έγραφα έλειπε η πράσινη κάρτα και η ασφάλεια του Βούλγαρου αρχιζει η Οδυσσεια,,,,,,,,,,,,αλλα ο tzim ψυχραιμος εκανε αψογα τη δουλεια του!!!!! έβαλε το ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ και ολα μπήκαν αργά αλλά σταθερά σε ρέγουλα!!!!!!!!! μετά απο περίπου 30μερες βρέθηκαν ολα τα στοιχεία του Βούλγαρου, ο οποίος ήταν ασφαλισμένος......... mail, ταχυδρομείο.....tzim - chartis..........mail,..... τηλέφωνα...... προσφορές........GSFORUM...... Θανάσης...motion-n-style..........tzim - chartis.......... βρέθηκε η λύση Παρέδωσα τη μηχανή στα χέρια ενος εμπείρου και έμπιστου μηχανικού του Θανάση και είχα το κεφάλι μου ήσυχο απ τη πρώτη στιγμη!!!! Εκτός της ζημιάς-αντικατάστασης που έγινε, τόλμησα να αλλάξω το περιβόητο press-direct!!!!! αλλάχτηκε και ο δίσκος-πλατό-χτένι.... ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Than-Dim για τη βοήθεια αγοράς των ανταλλακτικών σε καταπληκτικές τιμές αλλά και τα τέσσερα ρουλεμάν στο κιβώτιο, με την καθοδήγηση του Θανάση, για να έχω πλήρη εγγύηση!!!!!!......η αλλαγή του press-direct ήταν μονόδρομος ...ο πάτερ Vasorfa's εκτελεσαι χρέη μότο ταξί και όχι μόνο και σήμερα μετά απο 70μερες περ. ξανακαβαλησα τη καλή μου,,,,με ένα χαμόγελο μέχρι τα αστέρια: ένα μεγάλο ευχαριστώ στο GSFORUM,στον tzim, στο Θανάση motion-n-style, στον πάτερ Vasorfa και σε όλους όσους μ ανέχτηκαν...... |
|
|||
|
|||
Μπιλαρα τέλος καλό ολα καλά δλδ και το μωρό σου καινούργιο! Αυτά είναι μεσα στο πρόγραμμα αλλά με αξιόπιστους ανθρώπους ολα λύθηκαν!
Στάλθηκε απο μένα βρε!! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ...ενα μεγαλο ευχαριστω στο GSFORUM,στον tzim, στο Θαναση motion-n-sty
Γεια σου ρε Μπιλ ΨΥΧΑΡΑ
Κοίτα μην χαλάσεις οσον αφορα τον Πατερ.....σας εχω πει...504 ειναι τα χλμ.....η αγάπη ειναι Μ-Ε-Γ-Α-Λ-Υ-Τ-Ε-Ρ-Η |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ...ενα μεγαλο ευχαριστω στο GSFORUM,στον tzim, στο Θαναση motion-n-sty
|
|
|||
|
|||
Περαστικά και αγύριστα, το ατύχημα..
Καλορίζικη η μπέμπα.... Μπράβο στα παιδιά που έτρεξαν! Πραγματικά αυτό το όμορφο κλίμα που ισχύει σε τούτη δω την διαδυκτιακή παρέα, είναι αυτό που πρέπει όλοι μας παλιοί αλλά και νέοι να εκτιμάμε, να προσέχουμε και να προστατεύουμε! Last edited by siraxanz; 18-01-2013 at 20:23. |
|
|||
|
|||
αξία ανεκτίμητη, Χάρη είναι αυτό το φορουμ..... δένει παρέες, δίνει μοτο τροφή, εμπλουτίζει σε γνώσεις.........
|
|
|||
|
|||
μπραβο σε ολους !
...σε δυσκολες στιγμες οπως αυτη χρειάζεσαι οσο περισοτερο την βοηθεια απ τους φιλους! ....τυχερος οποιος εχει τετοιους ανθρωπους γυρω του!! ...καλοταξιδη η μπεμπα φιλε μου! και ποτε ξανα! |
|
|||
|
|||
μπραβο βασιλη για την έκβαση τις υποθεσεις να εισαι καλα καλες βολτες με την χοντρουλα σου......
|
|
|||
|
|||
Bravo ρε φίλε!!!!Άξιοι όσοι βοήθησαν και σιδερένιος εσύ και η μπουμπού σου!!!
|
|
|||
|
|||
Αυτά είναι τα ωραία...
|
|
|