|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΛΑΠΕΝΤΟΣ ΤΡΟΧΟΦΟΡΟΥ
Με αφορμή ερώτησης που μου έγινε από φίλο παθόντα σημειώνω τα ακόλουθα.
Σε περίπτωση κλοπής αυτοκινήτου ή μοτοσυκλέττας η Γ.Γ.Π.Σ (Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων) συνεχίζει να εκδίδει και να αποστέλει τα τέλη κυκλοφορίας.Στο Υπ. Συγκοινωνιών που αποτελεί τη βάση δεδομένων για την έκδοση των τελών ,τα τροχοφόρα εμφανίζονται σε τέσσερις καταστάσεις-status. 1)Σε κυκλοφοφορία. 2)Σε ακινησία-κατάθεση πινακίδων. 3)Αποσυρθέν 4)Σε αναζήτηση. Η Γ.Γ.Π.Σ δεν εκδίδει τέλη κυκλ. στις περιπτώσεις 2&3 Στη περίπτωση κλοπής (4η) φροντίζουμε να καταθέσουμε στην εφορία μας επικυρωμένο αντίγραφο από το βιβλίο συμβάντων του αστυνομικού τμήματος που δηλώθηκε η κλοπή. Μ'αυτό το τρόπο δεν "μπλοκάρει" η έκδοση φορολογικής ενημερότητας όποτε και όταν τη χρειαστούμε στο μέλλον. Επίσης αποφεύγετε η επιβολή επιβάρυνσης για εκπρόθεσμη πληρωμή , όταν βρεθεί η μηχανή / ΙΧ . |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΛΑΠΕΝΤΟΣ ΤΡΟΧΟΦΟΡΟΥ
Thanks Mac!
(Μπρρρρ.... αχρείαστα να είναι). |
|
|||
|
|||
Ευχαριστουμε Μακαριε!
|
|
|||
|
|||
1997 εκλαπη το παπι μου τοτε χοντα 90cc και απο την πρωτη εβδομαδα το ειχα δηλωση και στην εφορια με τον παραπανω τροπο αλλα ακομα το σημα το στελνουν πηγα στην εφορια και μου ειπαν να μην δινω σημασια και να μην το πληρωνω
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2010! | riko46 | Απαραίτητα έγγραφα | 26 | 19-12-2009 07:24 |
ΤΕΛΗ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ & ΜΟΤΟ | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Διάφορα | 10 | 10-06-2009 23:44 |
ΑΝ ΧΑΘΕΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΕΛΟΥΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ?? | riko46 | Απαραίτητα έγγραφα | 9 | 11-02-2009 02:56 |